+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Leidinggevende voor Place2Be Dokkum

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Place2Be

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 20 - 40 uur
  • Geen opleiding vereist
  • Junior/Medior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract

Vacatureomschrijving

Wij zoeken jou als je een ‘hands on' leidinggevende bent. Je bent loyaal, bezit een dosis humor en je kunt professionaliteit goed met gezelligheid combineren, zowel naar de gasten als naar je medewerkers toe. Je hebt mensenkennis en je empathisch vermogen is dik in orde: je voelt goed aan wie je voor je hebt, hoe de persoon aan te spreken en wat er van je wordt verwacht. Upselling is een sport voor je en met plezier draag je jouw kennis over aan je collega's. Je bent een opgewekte persoonlijkheid en je bent kritisch naar jezelf en je medewerkers toe.

Gevraagd

Taken, verantwoordelijkheden, kwalificaties en vaardigheden.
We zoeken jou als je:
  • Leidinggevende kwaliteiten hebt: Jij instrueert, motiveert (controleert waar nodig) je medewerkers van die dag zodat onze gasten tevreden zijn en blijven; of ze nu voor een borrel, lunch, een feest of vergadering komen.
  • Helicopter view bezit: Je hebt goed overzicht over het geheel. Je signaleert knelpunten en lost deze op. Jij bent de spil waardoor alles op rolletjes loopt en die er voor zorgt dat onze gasten graag terugkomen.
  • Initiatief toont en verantwoordelijkheid kunt nemen.
  • Ervaring met Computer systemen en handhelds is een pre.
  • Flexibel bent: Wij zijn 7 dagen per week geopend vanaf 9:00 uur ‘s morgens tot 's avonds 19:00. De werktijden kunnen daardoor verschillen.
  • Positief bent: Een glimlach bij binnenkomst is het halve werk. Jij bent een opgewekte, enthousiaste persoon met een positieve blik.
  • Secuur werk aflevert, controleert en durft te vragen.
  • Een teamplayer bent.
  • Goede communicatieve en sociale vaardigheden hebt.
  • Je bent representatief en je weet van aanpakken.


Aanbod

Arbeidsvoorwaarden
Met meerdere disciplines en een scala aan mogelijkheden biedt de Koffiepot jou een prachtige kans om te groeien in de wereld van de horeca en biedt goede arbeidsvoorwaarden, doorgroeimogelijkheden & leuke collega's!

Soort dienstverband.
Heb je interesse en durf je de uitdaging aan?
Wacht dan niet langer en stuur je C.V. en motivatiebrief;
Wie weet drinken wij binnenkort een kop koffie! (t.a.v. P.E. Melein)

Uren

20 - 40 uur
Veel mogelijk

Bedrijfsomschrijving

Lunchroom & Snackbar Place2Be Hoogstraat 22 9101LJ Dokkum Dokkum is het noordelijkste stadje van Friesland. Het is op zijn Fries "smuk", mooi, verzorgd en niet te groot. De bolwerken, de Admiraliteit, de grachten met haar prachtige panden, de Bonifatiuskapel, de IJsfontein en de gezelligheid van de winkelstraatjes en bierbrouwerijen, hier kun je lekker toeven. Dokkum is tevens verweg de grootste plaats van het gebied boven Leeuwarden en heeft dus een zeer groot verzorgingsgebied met een sterke regio functie. In het toeristenseizoen weet de toerist Dokkum ook goed te vinden ! De lunchroom & snackbar is gelegen in de binnenstad op een top doorlooplocatie in het hart van Dokkum. Het zeer nette en fris bedrijf is gelegen op de hoek van de Hoogstraat en Waagstraat, aan beide straten heeft het bedrijf een ingang en is dus zeer goed bereikbaar van twee kanten. Opvallend is ook de grote ramenpartij van het bedrijf, de bezoeker heeft dus een goed uitzicht op het winkelend publiek en het bedrijf heeft hierdoor een open en vriendelijk karakter. De lunchroom heeft circa 50 ruime zitplaatsen binnen en om het bedrijf aan de buitenkant circa 20 plaatsen op het terras. In de coronatijd had ze bovendien nog een terras aan de overkant met 30 zitplaatsen, deze is optioneel.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in