+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Dokkum.

CNC Draaier Dokkum

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Vedaflex

  • Uitzendbureau

Gevraagd

  • 32 uur
  • Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract

Vacature in het kort

Hou je van techniek en wil je werken met machines? Als CNC Draaier bij een familiebedrijf in de machinebouw is dit je kans. Je komt in een team met veel kennis en ervaring. Elke dag werk je aan verschillende werkstukken op de draaibank. Veiligheid is heel belangrijk. Je kiest zelf materialen en overlegt over de beste aanpak. Soms werk je ook op andere machines. Wil jij jouw talenten benutten in een nieuwe omgeving? Lees verder om te ontdekken hoe.
 

Volledige vacaturetekst


Vind jij techniek interessant, ben jij thuis in de wereld van apparaat- en machinebouw en ben je klaar voor het grotere werk? Dan is deze functie als CNC Draaier wellicht wel iets voor jou.

In deze functie als CNC Draaier zul je met jouw expertise het huidige team van 22 vaste medewerkers gaan versterken. Elk van hen bezit brede kennis in zijn of haar vakgebied. Je wordt onderdeel van een Fries familiebedrijf in Noardeast-Fryslân dat 85 jaar geleden is opgericht. Door de jaren heen heeft het bedrijf zich steeds meer uit kunnen breiden en zijn ze voortdurend bezig met het up-to-date houden van hun machinepark.

Graag zou ik je erin willen meenemen wat je zoal op dagelijkse basis kunt verwachten, zodat je hier een beter beeld bij krijgt. Mocht je na het lezen van onderstaande enthousiast zijn geworden of heb je wellicht aanvullende vragen? Maak dit dan kenbaar door een reactie te geven op de vacature.

Als CNC Draaier ben jij verantwoordelijk voor het draaien van eenvoudige tot complexe werkstukken in diverse materialen. Dit kan van enkele stuks tot kleine series op de draaibank met Fagor tech-in besturing. De te maken bewerkingen worden van tevoren beschreven in een programma, waardoor het computergestuurde bewerkingsproces nauwkeurig door de machine wordt uitgevoerd. Uiteraard is het niet alleen van belang dat het proces goed wordt uitgevoerd, maar ook veilig op een veilig manier. Veiligheid staat ten alle tijden voorop.

Daarnaast zul je zelf de juiste materialen kiezen, de bewerkingsvolgorde en de meest optimale werkwijze in overleg met de voorman. Incidenteel kan het ook zo zijn dat je een andere machine moet bedienen. Zelfstandig te werk gaan is dus belangrijk, maar samenwerken is net zo belangrijk. Je zult namelijk ook veel moeten gaan sparren met collegas op de afdeling.

Werktijden:
08:30 - 17:00


Gevraagd

  • Je hebt een opleiding gevolgd in de richting van werktuigkunde of een vergelijkbare opleiding.
  • Je hebt minimaal 5 jaar relevante werkervaring als CNC Draaier.
  • Bij voorkeur heb je ervaring met het toepassen van Fagor besturing. Verder zien we graag dat je bereidt bent om de cursus frezen met Heidenhain besturing te volgen.
  • Je kunt goed tekeningen lezen en je kunt verder jouw eigen producten goed en nauwkeurig controleren.
  • Je hebt kennis als het gaat om de te bewerken materialen.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in