+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Dokkum.

CNC Programmeur/Verspaner Dokkum

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Vedaflex

  • Uitzendbureau

Gevraagd

  • 32 uur
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract

Vacature in het kort

Hou je van techniek en werk je graag met metaal? Dan is de baan als CNC Kanter iets voor jou. Je gaat metaal bewerken en CNC-besturingen gebruiken. In deze functie is het belangrijk dat je niet alleen veel doet, maar ook goed werk aflevert. Je kunt ook ideeën delen om het werk beter te maken. Lees verder voor meer informatie over deze mooie kans.
 

Volledige vacaturetekst


Vind jij techniek interessant, ben je thuis in de wereld van metaalbewerkingen en krijg je energie van het toepassen van CNC-besturingen? Dan is deze functie als CNC Kanter/Lasersnijder wellicht wel iets voor jou.

In deze functie als CNC Kanter zul je met jouw kennis en vaardigheden het huidige team van 50 medewerkers gaan versterken. Het bedrijf kent een rijke geschiedenis op het gebied van afzuig- en filtercombinaties. Door de jaren heen is het bedrijf uitgegroeid tot één van de grootste volledige service specialisten van Nederland op het gebied van afval, recycling en de metaalverwerkende industrie.

Graag neem ik je erin mee wat je op dagelijkse basis kunt verwachten, zodat je hier een helder beeld bij krijgt. Mocht je na het lezen van deze vacature enthousiast zijn geworden of heb je aanvullende vragen? Maak jouw interesse dan kenbaar door een reactie te geven op deze vacature.

Als CNC Kanter zul jij je uiteraard bezig gaan houden met het uitvoeren van metaalbewerkingen vanaf tekeningen. Hierbij is de hoeveelheid werk die je verricht belangrijk, maar de kwaliteit mag niet uit het oog worden verloren. Het bedrijf staat tenslotte voor service, kwaliteit en van een mens tot mens aanpak. Daarnaast zul je zelfstandig kant- en schrijfprogramma gaan schrijven en zul je voorgeprogrammeerde opdrachten verwerken.

Naast het uitvoeren van de werkzaamheden zul je ook meedenken in het proces. Ben je bijvoorbeeld van mening dat een werkproces op een bepaalde manier kan worden verbeterd? Deel dan vooral jouw input. Jij bekijkt zaken tenslotte vanuit een wat andere bril dan de ander. Door met zn alleen mee te denken kom je uiteindelijk tot het beste resultaat.

Werktijden:
08:30 uur - 17:00 uur


Gevraagd

  • Je hebt bij voorkeur de opleiding metaalbewerking of een vergelijke opleiding gevolgd.
  • Nauwkeurig werken met CNC-besturingen, op kantbanken en lasersnijders zijn bekend terrein voor jou.
  • Je kunt tekening goed lezen en begrijpen.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in