+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Dokkum.
Laad meer vacatures

Elektromonteur Dokkum

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Vedaflex

  • Uitzendbureau

Gevraagd

  • 32 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract

Vacature in het kort

Je gaat zelfstandig of met een collega naar klanten om te zorgen dat alles goed is aangesloten. Je helpt ook als er iets kapot is. Het bedrijf waar je gaat werken is heel goed in wat ze doen en helpt met afval en recycling. Je krijgt hulp met planning en tekeningen, zodat jij je kan focussen op je werk. Meer weten? Ontdek het hier!
 

Volledige vacaturetekst


Vind jij techniek interessant, ben je thuis in de wereld van bedrading en heb je dit altijd met veel plezier gedaan? Dan is deze functie als elektromonteur wellicht wel iets voor jou.

In deze functie als elektromonteur zul je met jouw kennis en vaardigheden het huidige team van 50 medewerkers gaan versterken. Het bedrijf kent een rijke geschiedenis op het gebied van afzuig- en filtercombinaties. Door de jaren heen is het bedrijf uitgegroeid tot één van de grootste volledige service specialisten van Nederland op het gebied van afval, recycling en de metaalverwerkende industrie.

Graag neem ik je kort erin mee wat je op dagelijkse basis kunt verwachten als elektromonteur, zodat je hier een helder beeld bij krijgt. Mocht je na het lezen van deze vacature enthousiast zijn geworden of heb je aanvullende vragen? Maak jouw interesse dan kenbaar door een reactie te geven op deze vacature.

Als elektromonteur ga je zelfstandig of samen met een collega richting de klant. Het is aan jou ervoor te zorgen dat de bedrading van alle componenten correct wordt gedaan. Kwaliteit staat hierbij voorop. Daarnaast kan je worden opgeroepen als er bijvoorbeeld een storing is bij een klant of je voert dergelijke controles uit van machines op projectmatige basis. Binnen deze functie zul je ondersteuning krijgen vanuit een andere afdeling als het gaat om de planning en de tekeningen. Hierin word jij ontzorgt, zodat jij je volledig kunt richten op de zaken die het belangrijkste zijn als elektromonteur.



Gevraagd

  • Je bent in het bezit van een MBO diploma in de richting van bijvoorbeeld elektrotechniek, besturingstechniek of meet- en regeltechniek
  • Je hebt ervaring met het toepassen van PLC, NEN 1010 en NEN 3140
  • Je bent in het bezit van VCA-1
  • Je bent bereid om enkele keren naar het buitenland te gaan voor een opdracht
  • Je bent bereid om ook hoogtes te gaan werken
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in