+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Dokkum.

Allround service- en onderhoudsmonteur Dokkum

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Abiant

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
Abiant

Gevraagd

  • Parttime/Fulltime
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 14,14 - € 22,24 p/u

Vacature in het kort

Bij ons werk je in een team dat elke dag groeit en successen behaalt. Als allround service en onderhoudsmonteur los je problemen op en zorg je dat alles goed werkt. Je werkt zelfstandig, maar samen met je team. Het is belangrijk dat je goed met klanten kunt omgaan. We werken aan duurzame technologieën en geven je de kans om te leren en te groeien. Je krijgt een auto en telefoon van ons. In ons bedrijf heerst een fijne, open sfeer. Lees door en ontdek waarom wij de perfecte match voor jou kunnen zijn.
 

Volledige vacaturetekst

Hey daar! Bij onze klant in de installatietechniek zit een dynamisch team in een groeiend bedrijf. Dagelijks streven ze naar groei en succes. Elke dag brengt nieuwe uitdagingen en spannende projecten met zich mee. Ben jij klaar om deel uit te maken van dit hechte team en samen met hen verder te groeien? 

Als allround service en onderhoudsmonteur bij dit bedrijf, ben jij de held die storingen oplost en onderhoudswerkzaamheden uitvoert volgens een planning. Je werkt zelfstandig, maar nooit alleen. Je staat in de frontlinie, klaar om problemen aan te pakken en installaties soepel te laten draaien. Hierbij is het belangrijk dat je klantgericht bent en goede sociale vaardigheden hebt. Het werkgebied van deze functie is Noord-Nederland. Klinkt als jouw ideale uitdaging?


Functie eisen

We zoeken iemand met een afgeronde opleiding als allround service en onderhoudsmonteur niveau 3, of een achtergrond in installatietechniek met een passie voor onderhoud. Heb je minstens een jaar ervaring in een vergelijkbare functie? Geweldig! We zoeken ook iemand met uitstekende communicatieve vaardigheden, een klantgerichte instelling en interesse in duurzame technologieën. En ben je niet bang om af en toe in te springen bij de storingsdienst? Dan ben jij onze match!


Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is een vooruitstrevend, innoverend bedrijf op het gebied van service en onderhoud, installatietechniek, elektrotechniek en duurzame energie. Met een enthousiast team bedienen zij meer dan 18.000 klanten in Friesland, Groningen en Drenthe. Ze zijn koploper op het gebied van zonne-energie en duurzame toepassingen zoals warmtepompen en decentrale energieopwekking.

Ze werken hard aan de energietransitie en hebben vertrouwen in een duurzame toekomst voor iedereen! Daarom is onze opdrachtgever opzoek naar nieuwe collega's die het team komen versterken.


Wat wij bieden

Bij dit bedrijf in de installatietechniek bieden we je een uitdagende en veelzijdige baan waarin jij jezelf kunt ontplooien. Of je nu liever fulltime werkt of de voorkeur geeft aan parttime, we hebben flexibele opties voor jou. 

  • Salaris tussen de € 14,14 en € 22,24  op basis van leeftijd en ervaring 
  • Fulltime dienstverband, mogelijkheden voor parttime 
  • Je krijgt een auto en telefoon tot je beschikking om je werk goed te kunnen doen
  • Een informele werksfeer waar je jezelf kunt zijn
  • Er wordt geïnvesteerd in jouw ontwikkeling door opleidingsmogelijkheden

Klinkt dit als jouw nieuwe thuis?

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in