+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Domburg.

Medewerker bediening avond Domburg

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Badhotel Domburg Exploitatie

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Parttime/Fulltime
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.300 p/m
  • Reiskostenvergoeding

Vacature in het kort

Badhotel Domburg zoekt een Avondheld in de Bediening! Kom werken in ons team en maak elke dag speciaal voor onze gasten. Je werkt in ons restaurant en Grand Café met zonnig terras. Hier serveer je lekkere gerechten en drankjes. We bieden een goed salaris, reiskostenvergoeding en leuke extra s zoals korting op spa behandelingen en overnachtingen. Je werkt in de middag en avond, vooral in het weekend. Dit is je kans om deel uit te maken van een team dat elke dag voor de gasten klaarstaat. Klaar om jouw talenten te laten zien? Lees verder en ontdek hoe.
 

Volledige vacaturetekst

Badhotel Domburg zoekt een Avondheld in de Bediening!

Wil jij deel uitmaken van ons dynamische team en schitteren in de avonden bij Badhotel Domburg? Wij zijn op zoek naar een enthousiaste collega die met passie en motivatie ons team komt versterken.

Wat ga je doen als Medewerker Bediening: Bij Badhotel Domburg is elke dag een avontuur. Ontmoet nieuwe gezichten en bezorg onze gasten een onvergetelijk verblijf. Wij combineren gastvrijheid en kwaliteit met persoonlijke aandacht, waardoor Badhotel Domburg een unieke beleving wordt.

Onze faciliteiten omvatten een restaurant en een Grand Café met een zonnig terras, waar gasten genieten van heerlijke snacks, lunch- en dinergerechten. Jij schittert voornamelijk in de middag en avond. Neem bestellingen op, bereid drankjes en serveer met trots verschillende gerechten.

Je kunt zowel fulltime als parttime aan de slag, waarbij (eventueel vaste) dagen en uren in overleg worden vastgesteld. Avonden en weekenden zijn een must, zodat jij en je collega's roulerend het weekend werken.

Dit bieden wij jou:

  • Salaris op basis van jouw ervaring vanaf € 2.300, - bij een fulltime dienstverband;
  • Reiskostenvergoeding van € 0,23 per kilometer;
  • 25 vakantiedagen per jaar op basis van een fulltime dienstverband en 8% vakantiegeld;
  • Leuke secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals fiets- en sportregeling, collectieve verzekeringen, onvergetelijke personeelsfeestjes en kortingen op behandelingen in de spa, overnachtingen of diner!

 Dit vragen wij van jou:

  • We vinden het belangrijk dat je enige kennis hebt van de Nederlandse en/of Duitse taal, iedere winter bieden we interne taaltrainingen aan om jouw niveau te verbeteren;
  • Je bent gemotiveerd om aan de slag te gaan en hebt een gastvrije instelling.

 Ben jij de Medewerker bediening waar wij naar op zoek zijn? Solliciteer dan direct via onderstaand formulier, of door jouw motivatie te sturen naar via de button "Solliciteer nu" op deze pagina. t.a.v. Mario. Voor vragen kun je telefonisch contact opnemen via 0118-588888 of appen met 06-45189057.

 Hier kom je terecht

Badhotel Domburg staat voor gastvrijheid en persoonlijke service. Iedereen is hier welkom en dat merk je ook zodra je bij ons binnenstapt. We willen dat onze gasten het naar hun zin hebben en een onvergetelijke tijd bij ons beleven. Wij zijn bereid daar iedere dag een stapje extra voor te zetten. Wil jij graag aan de slag bij een luxe hotel met een grand café, restaurant, diverse vergaderzalen en een spa? Dan maken we graag met je kennis.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in