+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Souschef Domburg

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Badhotel Domburg Exploitatie

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 38 uur
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.732 - € 3.465 p/m
  • Reiskostenvergoeding

Vacature in het kort

We zoeken een enthousiaste souschef voor ons team bij Badhotel Domburg & Paviljoen Strand90. Je werkt op twee unieke plekken, elk met zijn eigen sfeer en gasten. In het Badhotel kook je voor vakantie- en zakenmensen, terwijl je op Strand90 vooral vakantiegangers en lokale gasten verwent. Je krijgt de kans om creatief te zijn en met nieuwe ideeën te komen. Plus, we bieden leuke extra s zoals korting op spa-behandelingen en overnachtingen. Kom jij ons team versterken? Klaar om te stralen in deze rol? Lees verder!
 

Volledige vacaturetekst

Wij zijn op zoek naar een gedreven souschef om ons keukenteam bij Badhotel Domburg & Paviljoen Strand90 te versterken! Ben jij gemotiveerd, enthousiast en barst je van creatieve ideeën?

Jouw rol als Souschef: 

Voor onze twee locaties zijn we op zoek naar een enthousiaste souschef die het leuk vindt om in twee verschillende keukens te werken, afhankelijk van waar de behoefte op dat moment het grootst is.

De chef-kok en assistent-chef van het Badhotel hebben de leiding over zowel Strand90 als het Badhotel, maar zijn voornamelijk actief in het Badhotel. Je zult samenwerken met Souschef Aleksandra op Strand90, zodat er altijd leiding is op die locatie. In het Badhotel werk je in een groter team van leidinggevenden.

In het Badhotel bereid je maaltijden voor zowel vakantie- als zakelijke gasten, terwijl op Strand90 voornamelijk vakantiegangers en lokale gasten genieten van je kookkunsten. Het kan ook voorkomen dat vergaderende gasten van het Badhotel dineren op het strand. Dankzij de diverse gasten op beide locaties blijft koken voor jou altijd een boeiende uitdaging. Naast het bereiden van à la carte gerechten, speel je ook in op de wensen van individuele gasten en groepen. Jouw kennis en ideeën worden zeer gewaardeerd!

Of je nu fulltime (38 uur) of parttime bij ons wilt werken, we vinden vast een passende oplossing!

Wat wij jou bieden:

  • Salaris gebaseerd op jouw ervaring, variërend tussen €2.732,- en €3.465,- bruto per maand op basis van 38 uur per week;
  • Reiskostenvergoeding van €0,23 per kilometer;
  • 25 vakantiedagen per jaar bij een fulltime dienstverband, plus 8% vakantiegeld;
  • Diverse aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een sport- en fietsregeling, onvergetelijke personeelsfeesten en kortingen op spa-behandelingen, overnachtingen en diner! Ontdek al onze voordelen op .

Wat wij van jou vragen:

  • Aantoonbare werkervaring in een leidinggevende keukenfunctie, of je bent klaar voor de volgende stap in je carrière;
  • Teamspeler die het leuk vindt om op verschillende locaties te werken;
  • Creatief en in staat om met vernieuwende ideeën te komen.

Ben jij de enthousiaste souschef die graag op twee verschillende locaties aan de slag wil? Solliciteer dan direct via onderstaande knop of stuur je motivatie via de button "Solliciteer nu" op deze pagina., ter attentie van Marco. Voor vragen kun je telefonisch contact opnemen via 0118-588888 of appen met 06-45189057.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in