+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Dongen.
Laad meer vacatures

PROJECT ENGINEER Dongen

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

10Select

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • HBO of hoger
  • Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.200 - € 4.200 p/m

Vacatureomschrijving

Bij Protix werk je actief aan oplossingen voor een rapidly growing industrie van nog geen tien jaar oud! Dit kan van alles zijn en ontzettend uiteen lopen. Denk aan projecten op het gebied van automatisering, schaalvergroting, het uitbreiden van processen, deze optimaliseren of het bedenken van nieuwe stappen in het proces. 
-
Je bent dus onderdeel van de revolutie waar Protix aan werkt! Hierbij werk je aan oplossingen voor problemen die zich nog in de ontwikkelingsfase bevinden voor equipment development. Vanuit een grotere scope werk je aan een kleiner gedeelte van deze scope. Dit wordt in samenwerking met een projectleider besproken. Denk bijvoorbeeld aan een groot project waarbij het aantal larven moet worden geteld die door het productieproces heen gaan, uitdagingen op het gebied van klimaatbeheersing, systemen voor het kweken, de automatisering van de lijnen of systemen ten behoeve van het reinigen.
-
Hierbij draag je al verantwoording in de concept fase. Je bent actief bezig met het inventariseren van wensen en behoeften. Het toepassen van technieken op deze projecten is dan ook de kernvraag. Welke techniek kan er worden gebruikt om de larven te tellen die door het productieproces heen gaan?
-
Vanuit hier ga jij aan de slag met het opstellen van het eisenpakket, inventariseren van wat er nodig is en het uiteindelijk functioneel ontwerp van de oplossing die jij hebt verzonnen. Als dat allemaal klopt, is het tijd voor het opstellen van een technisch ontwerp. Het kan zijn dat je zelf nog tijd besteedt aan de detail engineering. Afhankelijk van jouw eigen ambities, kennis en ervaring kan je stappen maken in de richting die jij wilt waarbij jij de kans krijgt om hierin te groeien en waar nodig te specialiseren.



Gevraagd

Voor het uitvoeren van de functie beschikbaar je over ervaring in de richting van engineering. Denk aan rollen waarin je projecten oppakt, detail engineering verricht, concepten opstelt en vergelijkbaar. Dat kan ook als stagiaire zijn. Het meest belangrijke is dat jij beschikt over de mogelijkheid om uit te zoomen op de casus die je krijgt en jezelf daar in vast kan bijten. Doordat je eigenaar wordt, verwachten wij dan ook dat je deze verantwoording wilt dragen.
-
Door de onderwerpen waar jij je mee bezig houdt, vinden wij het belangrijk dat je een hogere technische opleiding hebt richting HBO of WO werktuigbouwkunde, mechatronica, elektrotechniek, industriële automatisering, systems engineering, industrieel ontwerpen of vergelijkbaar.
-
Vanwege het feit dat het een volcontinue proces is waar de equipment voor wordt ontwikkeld, zou het prettig zijn als je uit een vergelijkbare omgeving komt. Denk aan de food processing, pharma en agricultuur waarin machines ontwikkeld worden en klimaatbeheersing een relevante rol speelt.



Aanbod

  • Salaris vanaf € 3.200,- tot € 4.200,- bruto onder behoud van ervaring en kennis;
  • Protixi’s;
  • Flexibele werktijden;
  • Ruimte en mogelijkheid om jezelf continu te ontwikkelen;
  • Working from home;
  • Direct een rol spelen in het verduurzamen en verbeteren van het leven op land en in de oceaan;
  • Een jong en energiek team gericht op het verduurzamen van voeding en ontwikkelen van nieuwe applicaties in de biotechnologie!


Bedrijfsomschrijving

Protix is in 2009 begonnen aan een avontuur in een industrie die destijds nog niet bestond. Een industrie die zich richt op het kweken van insecten. Protix kweekt de zwarte soldaatvlieg. De larven van de zwarte soldaatvlieg leveren eiwitten, vetten en andere voedingsstoffen als ingrediënt voor vee- en visvoer. De larven zelf eten plantaardige bijproducten uit bijvoorbeeld de voedselverwerkende industrie en op die manier maakt Protix de voedsel keten circulair. In 2019 werd in Bergen op Zoom de opening van de grootste en meest geavanceerde insectenkwekerij ter wereld een feit.
-
Daarnaast leveren zij een directe impact op onderwerpen, zoals de belasting op de oceaan, en de circulaire economie door middel van het verhogen van de kwaliteit van voeding voor dieren. Dit ligt in lijn met de SDGS’s waaraan de deelnemers zich hebben gecommitteerd. Protix biedt jou dus de kans om impact te leveren op het leven in de oceaan, leven op land, bewuste en circulaire productie. 
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in