+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Dongen.

Startende invalleerkracht Dongen

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Maandag®

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 40 uur
  • Junior/Medior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.483 - € 5.862 p/m
  • 13e maand, Pensioenregeling, Reiskostenvergoeding

Vacature in het kort

Bij Maandag(R) krijg je de kans om te starten in het basisonderwijs als invalkracht. Je gaat werken op verschillende scholen en met diverse groepen, wat zorgt voor een afwisselende en leerzame ervaring. Ervaring is niet nodig, we zoeken vooral naar iemand die flexibel is en van uitdagingen houdt. Je krijgt een vast contract en persoonlijke ondersteuning. Ook kun je je kennis uitbreiden met trainingen. Dit is jouw kans om te groeien in je carrière en te starten in een omgeving. Klaar voor het volgende hoofdstuk? Lees verder om meer te weten!
 

Volledige vacaturetekst

Over de functie

Als beginnende invalkracht bij Maandag® duik je in de waardevolle wereld van het basisonderwijs, waar je de ruimte krijgt om jezelf zowel persoonlijk als professioneel te ontwikkelen. Het werken op uiteenlopende scholen en met verschillende groepen rond Roosendaal stelt je in staat om kennis te maken met diverse onderwijsstijlen en -culturen.

Je bent de superkracht die we zoeken, altijd klaar om in de bres te springen bij langdurige afwezigheid van een collega door ziekte, zwangerschapsverlof, of andere situaties. Ervaring is niet direct nodig; we zijn vooral op zoek naar iemand met een flexibele instelling, die houdt van uitdagingen en goed kan omgaan met veranderingen.

Maandag® garandeert niet alleen een dynamische en gevarieerde werkomgeving met de stabiliteit van een contract maar zorgt ook voor persoonlijke ondersteuning op maat. Je krijgt een eigen contactpersoon die altijd klaarstaat om je te helpen en adviseren, zodat we samen de best passende scholen, doelgroepen, en onderwijstypes voor jou kunnen vinden.

Daarnaast bieden we je de kans om je deskundigheid uit te breiden met een reeks aan trainingen via de Maandag® Academy, waardoor je een vliegende start maakt in je onderwijscarrière.

Wat je van ons kunt verwachten:

  • Een vast contract;
  • Een competitief salaris binnen de LB en LC schalen, variërend van € 3.483,- tot € 5.862,- per maand bij een 40-urige werkweek;
  • Aanvullende voordelen zoals een 13e maand, vakantiegeld, pensioenopbouw, en een reiskostenvergoeding van €0,23 per kilometer;
  • Toegang tot een breed scala aan cursussen en trainingen via onze Maandag® Academy;
  • Persoonlijke begeleiding en ondersteuning.
Functie eisen

Je hebt een pabo bevoegdheid.


Over het bedrijf

Bij Maandag® staan goede primaire & secundaire arbeidsvoorwaarden, flexibele zekerheid én ontwikkeling centraal. Wij bieden de mogelijkheid om aan diverse opdrachten en bij verschillende opdrachtgevers aan de slag te gaan. Onze begeleiding, opleidingsmogelijkheden en de Maandag® Academy dragen bij aan vakinhoudelijke én persoonlijke ontwikkeling. Bij Maandag® werken we elke dag hard om mensen met werk te verbinden waar ze zin in hebben en zin in houden.


Solliciteer

Herken jij jezelf helemaal hierin? Dan ben jij de Startende invalleerkracht die past bij Maandag®. Wij kijken uit naar jouw sollicitatie. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort net zo tof uit als die van ons.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in