+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Dongen.
Laad meer vacatures

Operator Material Movement (Dongen) Dongen

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Vooruitzenden.nl

  • Uitzendbureau

Gevraagd

  • 24 - 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 16,50 p/u
  • Overwerktoeslag, Pensioenregeling, Ploegentoeslag, Reiskostenvergoeding

Vacature in het kort

In de rol van Operator Materieel Movement werk je met verschillende machines om goederen te verplaatsen. Je zorgt dat alles soepel en veilig verloopt. Dit doe je samen met een team. Je taken zijn onder andere het controleren van de kwaliteit en het oplossen van problemen. We bieden een goed salaris met extra geld voor avond-, nacht- en weekendwerk. Ook krijg je een vergoeding voor reiskosten en kun je doorgroeien. Je kunt speciale dagen vrij nemen en er is kans op een contract. Klaar om te ontdekken waarom deze vacature jouw volgende stap kan zijn? Lees verder.
 

Volledige vacaturetekst

Als Operator Materieel Movement ben je verantwoordelijk voor het bedienen en controleren van diverse machines en apparatuur voor het verplaatsen van goederen en materialen. Je werkt nauw samen met een team van enthousiaste collega's om ervoor te zorgen dat alle logistieke processen efficiënt en veilig verlopen.

Belangrijkste taken en verantwoordelijkheden:

  • Bedienen en controleren van verschillende machines en apparatuur voor het verplaatsen van goederen en materialen.
  • Uitvoeren van kwaliteitscontroles en waarborgen van de veiligheid tijdens de werkzaamheden.
  • Registreren van gegevens en rapporteren van eventuele afwijkingen.
  • Samenwerken met collega's om een vlotte en gestroomlijnde materiaalbeweging te garanderen.
  • Oplossen van operationele problemen en zorgen voor een efficiënte doorstroming van het materieel.
  • Onderhouden van machines en apparatuur volgens de voorgeschreven procedures.

Als Operator Material Movement in ons team is het belangrijk dat je ervaring hebt en in het bezit bent van een geldig heftruckbewijs. We werken in 3 ploegen en het is van belang dat je flexibel inzetbaar bent. Mocht je specifieke wensen hebben met betrekking tot afwijkingen van het standaardrooster, geef dit dan duidelijk aan in je sollicitatie.

We geven de voorkeur aan fulltime beschikbaarheid, maar minimaal 24 uur per week is vereist. Je dient beschikbaar te zijn van maandag tot en met vrijdag. In drukke periodes kan het voorkomen dat we in overleg een beroep op je doen om ook in het weekend te werken.

Het beheersen van de Nederlandse en/of Engelse taal is belangrijk vanwege veiligheidsvoorschriften. We hechten veel waarde aan betrouwbaarheid en motivatie. We zoeken iemand die gemotiveerd is om aan de slag te gaan en zijn verantwoordelijkheden serieus neemt.

Je salaris start op €16,50 of €17,40 (exclusief toeslagen) en is afhankelijk van de werkzaamheden die je verricht. Natuurlijk ontvang je ook een fijne ploegentoeslag bovenop je salaris. Tijdens avonddiensten tussen 17:30 en 00:00 ontvang je 30% toeslag, en tijdens nachtdiensten tussen 00:00 en 7:30 ontvang je 40% toeslag. In het weekend krijg je een toeslag van 40% op zaterdagochtend en 50% op zaterdagmiddag en zondag.

Naast je salaris bieden we een reiskostenvergoeding vanaf 5 km enkele reis, met een maximum van €12,60. Je kunt ook pensioen opbouwen na 26 gewerkte weken. Cursusdagen die buiten je reguliere rooster vallen, worden vergoed als overwerk, wat betekent dat je naast je salaris ook overwerktoeslag en tijd-voor-tijd ontvangt.

Bij ons zijn er volop doorgroeimogelijkheden, waaronder de kans om door te groeien naar een coördinator-functie. Daarnaast bieden we de mogelijkheid om religieuze of culturele feestdagen uit te ruilen, zodat je jouw speciale dagen kunt vieren op een moment dat het jou goed uitkomt.

Onze werkplek is super leuk en gemakkelijk bereikbaar met de auto vanaf Tilburg, Breda en Den Bosch. Daarnaast bestaat er een kans op een contract bij ons bedrijf.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in