+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

FIELD SERVICE TECHNICIAN Dordrecht

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

10Select

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
10Select

Gevraagd

  • Fulltime
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Engels (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.000 - € 4.000 p/m

Vacatureomschrijving

Nadat je de interne opleiding succesvol hebt afgerond zal je zelfstandig aan de slag gaan als Field Service Engineer bij de klanten van Cummins. Dit betekent zelfstandig en proactief de storingen aan de motoren verhelpen en voorkomen (periodiek en preventief onderhoud). Daarnaast ben jij als engineer het visitekaartje van Cummins naar de klanten toe en ben je op de hoogte van de vragen die zij hebben.

De werkzaamheden aan de motoren en componenten van Cummins bestaan zowel uit mechanische, hydraulische en elektrische taken. Dit doe je met behulp van de moderne hulpmiddelen en de al aanwezige kennis van collega’s op het hoofdkantoor. De voornaamste werkzaamheden zullen in het begin in Nederland zijn bij de diverse datacenters. Denk hierbij aan werkzaamheden aan de generatorsets van Cummins, waarbij je in aanraking komt met zowel mechanisch, hydraulisch als elektronisch geregelde motoren. Dit doe je met behulp van de moderne hulpmiddelen, uiteindelijk rapporteer je de uitgevoerde werkzaamheden zowel mondeling als schriftelijk aan de direct leidinggevende en aan de klant op locatie. Op termijn zullen er ook internationale werkzaamheden bij je takenpakket komen. Denk hierbij aan klussen waarbij je maximaal 4 weken aan één stuk op locatie zal zijn (werkgebied wereldwijd). Na afronding van een klus uiteindelijk rapporteer je de uitgevoerde werkzaamheden zowel mondeling als schriftelijk aan je direct leidinggevende en aan de klant op locatie.


Gevraagd

Een techneut met kennis van motoren, componenten en toepassingen (scheepsvoortstuwing, generatorsets, grondverzet en transport materieel). Je bent bij voorkeur zowel op mechanisch, elektrisch als elektronisch gebied onderlegd. Tevens bespreek je met klant en/of service coördinator de benodigde omvang van de werkzaamheden. Uiteindelijk zorg je voor een betrouwbaar product en een tevreden klant. Je maakt gebruik van de moderne diagnose gereedschappen waaronder meetapparatuur, dataloggers en productspecifieke software toepassingen op laptops. Ook heb je kennis van de bedrijfsregels, kwaliteitsprocedures, milieu- en veiligheidsvoorschriften zowel van de onderneming als van klanten (bijvoorbeeld voorschriften op raffinaderijen, VCA etc.). Beheersing van de Engelse taal in woord en geschrift is een must.

Aanbod

Cummins biedt een aantrekkelijke functie binnen een wereldwijde organisatie met interessante doorgroeimogelijkheden. Een functie waarin je veel kan leren zowel on the job dan wel middels trainingen.

Bedrijfsomschrijving

Cummins is een internationaal en wereldwijd bedrijf, een organisatie die groot genoeg is voor het coachen en ontwikkelen van personeel wereldwijd en het creëren van 's werelds meest toonaangevende en schone motortechnologie. Maar wij zijn ook klein genoeg met aandacht voor persoonlijke en loopbaan ontwikkeling in een team van betrouwbare en innovatieve denkers en doeners in een dynamische omgeving
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in