+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Dordrecht.

Open Sollicitatie Werkvoorbereider Civiel Dordrecht

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Abilitec

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract

Vacatureomschrijving

“Abilitec biedt jou als Werkvoorbereider meer verantwoordelijkheid in je nieuwe baan waardoor jíj makkelijker kan doorgroeien naar een functie als Projectleider zonder de onzekerheid van een tijdelijke aanstelling.  


Waar ga je werken en wat ga je doen?

Wegenbouw, constructieve waterbouw en ondergrondse infra. Of toch de openbare ruimte? Wie werkzaam is binnen de civiele techniek weet als geen ander dat er veel verschillende vakdisciplines zijn. Kies je voor projecten met één specifieke vakdiscipline of werk je liever aan projecten waar verschillende vakdisciplines bij betrokken zijn?

Bovenstaande vakdisciplines zijn een greep uit de mogelijkheden. Abilitec biedt ook projecten aan met betrekking tot:

  • Groen- en cultuurtechniek.
  • Baggertechniek en landwinning.
  • Milieutechniek.
  • Openbare verlichting.
  • Spoorwegtechniek.
  • Verkeerstechniek.
  • Watermanagement.

Bij Abilitec vinden we het belangrijk dat jij als werkvoorbereider aan projecten werkt binnen je interessegebied. Onze recruiter zet zich hier specifiek voor in om jou te begeleiden naar de baan met projecten die bij jou passen!


Wat worden je taken en verantwoordelijkheden?

Heb je onlangs een mbo-opleiding Middenkaderfunctionaris Infra of een hbo- of wo-opleiding Civiele Techniek afgerond dan wel een aantal jaar werkervaring; als werkvoorbereider valt er veel te kiezen. Niet alleen qua projecten, maar ook qua organisaties. Het is mogelijk om bij een ingenieursbureau te werken, maar een gemeente of aannemer behoren ook tot de mogelijkheid.

Samen met jou kijken we naar organisaties die het beste bij jou passen. Kies je voor een grote organisatie? Of juist een klein bedrijf waar iedereen elkaar kent en waar je meer verantwoordelijkheid krijgt? Voel jij je thuis in een informele organisatie of juist formeel? Allemaal vragen die onze recruiter met je doorspreekt om tot dé organisatie te komen waar jij je thuis voelt!


Wat neem je mee aan kennis en ervaring?

Soms is het fijn om alles op een rijtje te zetten: Wat geeft je energie? Welke projecten vind je interessant? En niet te vergeten, welke arbeidsvoorwaarden zijn belangrijk voor je?

Wij helpen je er graag mee! Samen kijken we naar de perfecte aansluiting op wat jij kan en wil. Daarbij houden we ook rekening met je ambities. Wat is jouw droombaan? Wil je op den duur een uitbreiding van taken of zie jij jezelf doorgroeien in de rol van projectleider?


Wat kunnen we je bieden?

Abilitec is goed thuis in de civiele sector. We helpen je graag bij het vinden van de baan die bij je past in alle opzichten: de beloning, werkzaamheden op basis van jouw kennis en competenties, doorgroeimogelijkheden en niet te vergeten, werkplezier!

In een persoonlijk gesprek vertellen we je graag over de mogelijkheden, de functies en de werkgevers. Ben je benieuwd hoe we jou op weg kunnen helpen naar jouw droombaan?


Wie zijn we en wat doen we voor jou!

Wij zijn Abilitec. Wij geloven in een duurzame, innovatieve en toekomstbestendige technieksector. Samen met professionals en opdrachtgevers werken we aan een samenleving waar technologische ontwikkelingen elkaar snel opvolgen. Goed maakt voortdurend plaats voor beter. Immers, huidige praktijken kunnen in een decennium achterhaald zijn. Net als kennis en ervaring.

Het is onze ambitie te werken aan de groei van opdrachtgevers en professionals. Door opdrachtgevers te voorzien van energieke, daadkrachtige professionals die het verschil maken. Professionals bieden we uitdagende opdrachten en projecten te bieden die passen bij hun wensen en ambities.

Onze recruiters en accountmanagers helpen jou bij het maken van de volgende stap in jouw technische carrière. Door ons uitgebreide netwerk aan contacten kunnen we jou de ideale baan aanbieden. Of het nu gaat om een vaste baan of een uitdagend project we hebben altijd passend werk. Meer weten? Onze recruiters en accountmanagers helpen je graag verder met “your next step in tec”.

Heb je vragen over deze vacature en wil snel persoonlijk contact? Neem dan contact op met Jaco Zuijdwegt per e-mail via de button "Solliciteer nu" op deze pagina. of bel +316-38597922.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in