+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Dordrecht.
Laad meer vacatures

Open Sollicitatie Modelleur Bouwkunde Dordrecht

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Abilitec

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract

Vacatureomschrijving

Abilitec biedt jou als Modelleur de kans om te werken bij de beste architectenbureaus van Nederland waar je kan doorgroeien tot Coördinator zonder jouw persoonlijke uitdaging te verliezen.


Waar ga je werken en wat ga je doen?

In de 20 jaar dat we bestaan hebben we een hechte relatie opgebouwd met aannemers, tekenbureaus en architecten samen in de regio groot Rotterdam waarbij we vooraan stonden bij de transitie van traditioneel tekenwerk naar BIM en REVIT.

Onze modelleurs meegewerkt aan het modelleren van talloze woningen, appartementen, kantoren en talloze andere gebouwen. We hebben samen met onze opdrachtgevers trajecten ontwikkeld om starters inde bouwkunde op te leiden naar specialisten die alles weten van Revit, Archicad, Arkey 3D en Autocad.

Wil jij je als starter ontwikkelen tot een ervaren specialist of heb je al de nodige ervaring maar en zoek je gewoon een nieuwe toonaangevende opdracht? Wij kennen en hebben de de mooiste projecten? 


Wat worden je taken en verantwoordelijkheden?

Als bouwkundig modelleur heb je zonder dat je het weet, best veel te kiezen. Wil je bij een conceptuele architect werken of richt jij je liever op de bouwkundige haalbaarheid? Wil je graag in de praktijk zien wat jij achter je computer hebt ontworpen dan past wellicht een aannemer beter bij je?

Je kunt er voor kiezen om jouw ontwerpende hart te laten spreken bij een architect. Ben je iemand die het bouwbesluit van voor tot achter kent dan is wellicht een plek bij een bouwkundig adviesbureau meer voor je.

Vragen genoeg dus. En dan hebben we het nog niet eens over de grote van het kantoor, werkmethodiek of de software waarmee gewekt wordt. Werk je liever Revit, Archicad, Arkey, Autocad of andere software? De keuze is enorm en daarom! hebben we voor dit type functie één van onze recruiters opgeleid om specifiek bouwkundig modelleurs te begeleiden bij hun carrièrestappen.


Wat neem je mee aan kennis en ervaring?

Meer verdienen en persoonlijke ontwikkeling worden vaak genoemd als redenen om een nieuwe uitdaging te zoeken. Maar meestal speelt er meer dan één aspect. Privéomstandigheden kunnen bijvoorbeeld ook een grote rol spelen. Wil je bijvoorbeeld een betere balans tussen werk en privé? Of misschien wil je wel dichter bij huis werken?


Wat kunnen we je bieden?

We helpen je er graag mee! Keuzevrijheid is mooi, maar soms is het nodig om alles op een rijtje te zetten: wat doe je het liefst? Wat geeft je energie en welke arbeidsvoorwaarden en -omstandigheden vind je belangrijk?

Bij Abilitec snappen we dat je wat hulp kan gebruiken bij het vinden van een baan als werkvoorbereider bouwkunde die bij je past in alle opzichten:

  • Het beste salaris
  • Werkplezier
  • Doorgroeimogelijkheden
  • Vrijheid

Kortom, een perfecte aansluiting op wat jij kan en wil.


Wie zijn we en wat doen we voor jou!

Abilitec is goed thuis in de bouwsector en help je graag bij het vinden van werk als werkvoorbereider bouwkunde dat bij je past in alle opzichten: de beloning, de doorgroeimogelijkheden en de vrijheid die perfect aansluiten op jouw kennis en competenties. Bij Abilitec snappen we als geen ander dat je graag zo snel mogelijk wilt weten om welke werkgevers en functies het concreet gaat. Daarom krijg je daar in een persoonlijk gesprek met ons direct duidelijkheid over.

Ben je benieuwd hoe we jou op weg kunnen helpen naar je droombaan? Niels Uit de Bulten weet welke baan of werkgever bij jou past. Als je meer wilt weten over bouw vacatures bij Abilitec dan kun Niels altijd even bellen +31(0)6 20 76 36 25, mailen of appen. Hij staat je graag te woord en kan je precies uitleggen waar voor jou de kansen liggen.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in