+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Dordrecht.
Laad meer vacatures

Werkvoorbereider Dordrecht

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

PD personeel

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 36 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract

Vacatureomschrijving

Je komt als werkvoorbereider te werken bij een familiebedrijf actief op de zuivelmarkt. Iedere dag werken zij hard om al het goede van melk beschikbaar te maken aan iedereen in de wereld. Zij zijn gespecialiseerd in melkpoeder. Zijn ontwikkelen constant hun producten om aan de veranderende klantvraag te voldoen. Duurzaamheid is inmiddels een dagelijks onderdeel van hun werk geworden.
 


Als Werkvoorbereider ben je een belangrijke schakel in het doeltreffend plannen en voorbereiden van onderhoudswerkzaamheden aan onze productiemachines en -apparatuur. Het hoofddoel is het minimaliseren van downtime, het optimaliseren van het gebruik van resources en het verzekeren van een soepele productieflow. Je werkt nauw samen met andere werkvoorbereiders binnen de Maintenance en Engineering afdeling, waarbij de Technical Manager de eindverantwoordelijkheid draagt voor een gestandaardiseerde werkwijze.

Als Werkvoorbereider coördineer je de werkzaamheden van monteurs en externe bedrijven binnen jouw aandachtsgebied en bereid je deze taken efficiënt en transparant voor. Met betrekking tot activiteiten uitgevoerd door externe bedrijven fungeer je als het eerste aanspreekpunt voor, tijdens en na de uitvoering, inclusief de evaluatie van de werkzaamheden. Dagelijks onderhoud je contact met de afdelingsleiding van de productie om prioriteiten af te stemmen en voortgangsrapportages te bespreken.

In het handhaven van de operationele continuïteit en het maximaliseren van de productie-efficiëntie speelt de Werkvoorbereider een cruciale rol door effectieve planning en voorbereiding van onderhoudswerkzaamheden, aanpassingen/verbeteringen en uitbreidingen. In deze rol vervul je een sleutelpositie om ervoor te zorgen dat alles soepel verloopt en de productie op haar best functioneert.
 



Gevraagd

  • Werk en denkniveau MBO niv.4 richting mechatronica, elektrotechniek of werktuigbouwkunde;
  • Werkervaring op het gebied van onderhoudsprocessen in food en/of procesindustrie;
  • Je hebt ervaring als werkvoorbereider binnen een technische omgeving bij voorkeur binnen de food-sector;
  • Je bent analytisch ingesteld en werkt gestructureerd.


Aanbod

  • Een fulltime functie als allround werkvoorbereider bij een vooruitstrevende organisatie;
  • 25 vakantiedagen (op basis van 36 uur per week);
  • Een salaris tot € 4.300 bruto per maand op basis van 36 uur per week;
  • Je krijgt, indien gewenst, een opleiding die aansluit bij jouw wensen en een verbreding is van je kennis.

Ben jij de werkvoorbereider die onze opdrachtgever zoekt? Laat het ons weten! Je CV mag per mail verzonden worden via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.. Je kunt ook via de website reageren of een WhatsApp sturen naar 06 307 229 82. Dat geldt ook voor vragen over de functie. Ik neem dan zo snel mogelijk contact met je op.
 



Bedrijfsomschrijving

Als werkvoorbereider komt je te werken bij PD personeel. En wij zoeken samen met jou naar de juiste vervolgstap in jouw carrière. Mocht deze vacature niet helemaal aansluiten bij jouw wensen of de bedrijfscultuur niet helemaal passend zijn, dan bieden wij altijd meerdere alternatieven aan onze kandidaten. Wij vinden het hiernaast belangrijk om transparant te zijn over de voorwaarden en het salaris bij een functie. Als bedrijf nemen wij altijd de voorwaarden van onze opdrachtgevers een-op-een over. Wij streven ernaar dat mensen een baan vinden voor de lange termijn en dit is dan ook onze doelstelling bij elk traject.

Wij bieden ook een passende opleiding aan, indien gewenst, en dit nemen wij vaak al mee bij het eerste gesprek. Wij werken met volwaardige jaarcontracten of vaste contracten. Uiteraard sta jij als kandidaat centraal en naar aanleiding van onze gesprekken gaan we samen met jou op zoek naar de passende vervolgstap. Altijd samen, maar jij bepaalt.

 
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in