+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Afdelingshoofd IT Technisch Beheer Dordrecht

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Albert Schweitzer ziekenhuis

  • Gecontroleerde werkgever
  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 36 uur
  • HBO of hoger
  • Medior

Aanbod

  • Vast contract
  • 6.396 p/m
  • Eindejaarsuitkering

Vacatureomschrijving

Zonder IT staat alles stil. Om de beste zorg te kunnen leveren zetten we volop in op digitalisering voor het optimaliseren van processen op het gebied van patiëntcommunicatie, zorginformatie en financiële administratie. De afdeling Technisch Beheer speelt hierin, als onderdeel van de afdeling Informatisering & Automatisering (I&A), een onmisbare centrale rol. Jij kunt als afdelingshoofd invloed uitoefenen op deze ontwikkelingen én op het werkklimaat waar jouw medewerkers in functioneren. Zorg jij ervoor dat jouw team dagelijks het beste uit zichtzelf haalt? Werken als afdelingshoofd Technisch Beheer, hoe zou jij het doen?

Voor de afdeling Informatisering & Automatisering (I&A) zijn we op zoek naar een

AFDELINGSHOOFD IT TECHNISCH BEHEER
voor 36 uur per week

Wat ga je doen?
Samen met de andere teams van de afdeling I&A werk je aan het waarborgen van de technische continuïteit en het beheren, ontwikkelen en voortdurend verbeteren van de technische aspecten van applicaties en de IT-infrastructuur. Daarnaast is het belangrijk dat onze medewerkers zich ontwikkelen tot regievoerders. In die ontwikkeling maak jij het mogelijk de afdeling te ontwikkelen naar een regievoerende afdeling die zowel in- als extern gericht is (collega's en leveranciers).
In het Albert Schweitzer Ziekenhuis (ASz) lopen veel (vernieuwings-)projecten. Het is jouw verantwoordelijkheid om de werkzaamheden van projecten af te stemmen op technisch beheer binnen het team, zodat de continuïteit van de bestaande applicaties gewaarborgd blijft.

Gevraagd

Wat zijn jouw kwaliteiten?
Je bent een verbinder en mensgericht met oog voor de behoeften van jouw medewerkers en de interne organisatie. Je begrijpt de technische aspecten en kunt op verschillende niveaus communiceren. Je weet de technische continuïteit op de afdeling te bewaken, maar ook mee te bewegen wanneer dit nodig is voor de afdeling en de organisatie.

Je beschikt over een duidelijke visie en mening over technische infrastructuur. Je draagt bij aan een evenwichtig samenspel van verschillende belangen, maar durft tegelijkertijd stelling te nemen en keuzes te maken. Je bent zakelijk, resultaatgericht, zichtbaar, van nature samenwerking zoekend en een echte netwerker. Je kunt veel ballen hooghouden en je bent stressbestendig.

Andere kenmerken die wij graag zien zijn: energiek, toegankelijk, empathisch, zelfbewust, stevig maar buigzaam en positief ingesteld.

Daarnaast vragen we het volgende:
  • Je hebt minimaal HBO werk- en denkniveau.
  • Je hebt aantoonbare kennis van en ervaring met de ontwikkelingen binnen technisch beheer van informatievoorziening.
  • Je kunt terugkijken op minimaal 4 jaar leidinggevende ervaring en succesvol ontwikkelen van professionals.
  • Je bent in staat makkelijk te kunnen schakelen in een breed en complex stakeholderveld.


Aanbod

Wat bieden wij?
  • De functie van afdelingshoofd Technisch Beheer bied je volop uitdaging op het snijvlak van organisatieontwikkeling en technische informatievoorziening.
  • Er heerst een cultuur waarin veel vrijheid wordt gevoeld en ruimte is om de organisatie en jezelf verder te ontwikkelen.
  • Je werkt samen met plezierige collega's die een grote bereidheid hebben om te helpen en het informele karakter stimuleren. Je voelt de passie en gedrevenheid.
  • Het ASz biedt de mogelijkheid te werken aan je persoonlijke ontwikkeling.
  • De functie is ingedeeld in FWG 65 (maximaal € 6.396,- bruto per maand o.b.v. 36 uur per week, waarbij 4x9 de norm is).
  • Gedeeltelijk thuiswerken is mogelijk.
  • Je krijgt een vast contract.
Qua arbeidsvoorwaarden kun je verder rekenen op:
  • 144 vakantie uren en 57 Persoonlijk Levensfase Budget (PLB) uren per jaar (o.b.v. 36 uur per week)
  • Daarnaast ontvang je nog vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering (8,33%), waarbij je kan kiezen om de vakantietoeslag en/of eindejaarsuitkering maandelijks uit te laten betalen.
  • Gewoon een heel compleet en goed arbeidsvoorwaardenpakket!
  • Gratis en onbeperkt toegang tot het trainingsaanbod van onze online leeromgeving GoodHabitz.
  • Wij houden ons aan de afspraken uit de Cao Ziekenhuizen.
Over de afdeling en het ziekenhuis
De afdeling Technisch Beheer is onderdeel van de afdeling I&A en is verantwoordelijk voor het technisch beheer van alle centrale IT-infrastructuur en het onderliggende netwerk. Hier hoort ook IAM en IT-security bij. Daarnaast ondersteunt de afdeling decentraal de beheerders bij het uitvoeren van technisch beheer. De afdeling fungeert als regievoerder over updates, wijzigingen en naleving van contracten met leveranciers van applicaties. Hierin wordt nauw samengewerkt met de andere teams binnen de afdeling I&A, met leveranciers, maar ook met collega's van andere afdelingen binnen het ziekenhuis. Het zorgproces staat centraal en wordt waar nodig en mogelijk continu geoptimaliseerd en vernieuwd. Binnen de afdeling I&A werk je samen met ongeveer 65 collega's.

Zoals gezegd zet het ASz volop in op digitalisering voor het optimaliseren van processen op het gebied van patiëntcommunicatie, zorginformatie en financiële administratie. De afdeling Technisch Beheer speelt hierin een onmisbare centrale rol en jij als leidinggevende van de afdeling dus ook.
Het team bestaat uit 14 enthousiaste medewerkers (± 13 fte), die de rol van technisch beheerder vervullen. De werkzaamheden worden voornamelijk op operationeel en tactisch niveau uitgevoerd. De medewerkers werken niet alleen op de afdeling I&A, maar zoeken ook de samenwerking met collega's op de andere afdelingen in het ziekenhuis door middel van overleggen en afstemmingsmomenten.

Het Albert Schweitzer ziekenhuis is een topklinisch ziekenhuis (lid van vereniging STZ) met drie locaties en een buitenpolikliniek. We bieden een interessante combinatie tussen klinische zorg van topniveau én (basis)zorg dicht bij mensen. Er werken in totaal zo'n 250 medisch specialisten, 250 vrijwilligers en 3.500 medewerkers met hoofd, hart en ziel voor onze patiënten. We zijn ook goed bereikbaar vanuit Rotterdam, Gorinchem en Breda.

Wij zijn benieuwd hoe jij het zou doen
Ben je enthousiast? We willen je graag leren kennen. Echter solliciteer je niet zomaar even bij een andere werkgever. Je wilt vast eerst meer gevoel krijgen bij ons ziekenhuis, onze afdeling en de mensen. Neem gerust contact op met Onno Donkervoort, manager I&A, via de button "Solliciteer nu" op deze pagina. (let op: alleen voor opvragen van informatie, solliciteren gaat via de sollicitatiebutton).

Hoe kun je solliciteren?
Ben je geïnteresseerd en ga jij ons helpen de zorgtoekomst vorm te geven? Overtuig ons ervan dat jij de juiste kandidaat bent en upload jouw motivatie en cv uiterlijk 31 maart via onderstaande link:

Het opvragen van referenties kan deel uitmaken van het selectieproces.
Heb je als externe sollicitant eerder gesolliciteerd? Dan heb je waarschijnlijk een inlogaccount gekregen voor OutSite. Je kunt inloggen met je mailadres en het eerder gekregen wachtwoord. Weet je het wachtwoord niet meer, dan kun je dit via OutSite opvragen.

Als je bij het Albert Schweitzer ziekenhuis komt werken vragen wij je een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) te overleggen.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Bedrijfsomschrijving

Het Albert Schweitzer ziekenhuis is een topklinisch ziekenhuis (lid van vereniging STZ) met drie locaties en een buitenpolikliniek. We bieden een interessante combinatie tussen klinische zorg van topniveau én (basis)zorg dicht bij mensen. Er werken in totaal zo’n 250 medisch specialisten, 250 vrijwilligers en 3.500 medewerkers met hoofd, hart en ziel voor onze patiënten. We zijn ook goed bereikbaar vanuit Rotterdam, Gorinchem en Breda.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in