+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Dordrecht.
Laad meer vacatures

Servicemonteur Inbraak- en beveiligingsinstallaties Dordrecht

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

CroonWolter&Dros

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 40 uur
  • MBO of hoger
  • Medior

Aanbod

  • Vast contract
  • Pensioenregeling

Vacatureomschrijving

In deze rol werk je zelfstandig aan o.a. inbraaksignaleringssystemen en beveiligingsinstallaties. Je gaat onderhoudswerkzaamheden uitvoeren, lost storingen op en voert uitbreidings- en vervangingswerkzaamheden uit bij onze zakelijke klanten die gevestigd zijn in regio Amsterdam en Utrecht

Stap in de schoenen van onze klantgerichte professional. Je staat naast onze klanten, in hun werkomgeving, waarbij je in gesprek gaat om hun wensen te vertalen naar technische oplossingen. De storingen hebben vaak een hoge urgentie, het is aan jou om je hoofd koel te houden en het probleem zo snel mogelijk op te lossen, terwijl de klant ongestoord hun reguliere werkzaamheden kan blijven uitvoeren.



Aanbod

Arbeidsvoorwaarden
  • Naast een plezierige werksfeer, bieden wij jou een aantrekkelijk salaris en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaardenTrainingen en cursussen om je te ontwikkelen tot expert. Ook online in ons online E-learning center.Winstafhankelijke uitkeringPensioenregeling PMTFietsplanBedrijfsfitnessregeling (vergoeding sportschool)Collectieve verzekeringen
Sollicitatieprocedure

Heb je interesse? Klik op de link en ontdek in een paar clicks of de vacature bij je past. Via whatsapp of email kan je vervolgens nog vragen stellen en hebben wij nog wat vragen om je bij de juiste vestiging en recruiter voor te stellen.



Bedrijfsomschrijving

Wij zijn CroonWolter&Dros. We ontwerpen, realiseren en onderhouden intelligente systemen en installaties die de wereld om ons heen slimmer en beter maken. Al meer dan 145 jaar lopen wij voorop in technische ontwikkelingen. En nu zitten we midden in de energietransitie. Een grote uitdaging waar wij met slimme en duurzame oplossingen aan kop lopen in de sector. Hier gebeurt het en daar kun jij deel van uit maken!
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in