+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Dordrecht.
Laad meer vacatures

Timmerman Dordrecht

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Faber

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 32 - 40 uur
  • MBO of hoger
  • Medior
  • Rijbewijs Auto (B)
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.800 p/m

Vacature in het kort

Bij ons werk je aan het slopen en vervangen van keukens en badkamers. Dit doe je alleen en soms in een team. Je werkt in de regio Dordrecht, Rotterdam of Zoetermeer. We zoeken iemand met ervaring in renovaties of onderhoud, die netjes werkt. Je krijgt een goed salaris en maakt kans op een vast contract. Als extraatje spaar je punten voor leuke uitjes, cadeaus en gereedschap. Ook zijn er jaarlijks leuke activiteiten zoals cursussen, barbecues en borrels. Klaar om jouw talenten te laten zien? Lees verder en ontdek hoe.
 

Volledige vacaturetekst

Wat jij doet

Op onze projecten richt je je voornamelijk op het slopen en vervangen van keukens en badkamers, zowel zelfstandig als in teamverband. Je werkgebied omvat de regio Dordrecht, Rotterdam of Zoetermeer.


Ben jij het?

Je hebt aantoonbare ervaring met renovaties, mutatieonderhoud of dagelijks woningonderhoud. Goede beheersing van de Nederlandse taal is vereist, en je bent beschikbaar voor 32-40 uur per week. Je werkt altijd nauwkeurig en netjes, en je bent in het bezit van een rijbewijs, zodat je met je eigen volledig uitgeruste werkbus kunt rijden.


Wat wij bieden

Je begint met een salaris vanaf €2.800,- bruto per maand, afhankelijk van je ervaring, en je kunt wekelijks of vierwekelijks worden uitbetaald. Bij een goede samenwerking bieden we je snel een vast contract aan. Als vakpersoon bij Faber profiteer je van talloze voordelen, zoals jaarlijkse cursussen, barbecues en borrels, persoonlijke ondersteuning en ons puntensysteem, waarmee je bij elk gewerkt uur punten spaart voor uitjes, cadeaus en gereedschappen!


Waar jij werkt

Sluit je aan bij een toonaangevend onderhoudsbedrijf dat altijd de mens voorop stelt. Neem snel contact met ons op om al je mogelijkheden te ontdekken!

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in