+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Dordrecht.
Laad meer vacatures

Junior Freight Forwarder Import Dordrecht

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

DSV Solutions

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • Fulltime
  • MBO of hoger
  • Junior

Aanbod

  • Vast contract
  • Pensioenregeling

Vacature in het kort

Als Junior Freight Forwarder bij DSV in Dordrecht werk je met internationale klanten en zorg je voor hun zeevrachtzendingen van begin tot eind. Je krijgt een team dat voelt als familie en vol ervaring is. DSV is een wereldwijde speler in transport en logistiek. Je leert veel en kunt doorgroeien. We bieden een goed salaris, een extra bonus, en kansen om te leren en jezelf te ontwikkelen. Samen zorgen we voor succes en groei. Ben jij klaar voor succes? Ontdek het hier!
 

Volledige vacaturetekst

Move forward als Junior Freight Forwarder Import bij DSV in Dordrecht

Als junior freight forwarder op onze zeevrachtafdeling in Dordrecht ben jij dagelijks actief met jouw eigen internationale key-accounts. Uiteraard leiden jouw collega’s je volledig op om deze klanten te ontzorgen op het gebied van zeevrachtzendingen. Van aanvraag tot aan de facturatie, ben jij verantwoordelijk.


Jij krijgt het voor elkaar

Na een gedegen inwerktraject ben jij hét aanspreekpunt voor onze klanten, organiseer je alle zendingen voor deze klanten en heb je nauw contact met jouw DSV-collega’s, douane, loodsen, rederijen en de betrokken DSV-kantoren. Jij werkt eraan mee. 

Hoe je dit doet? Jouw eerdere ervaringen uit werk of stage zijn mooi meegenomen, net als jouw (bij voorkeur) afgeronde logistieke opleiding! Zonder logistieke opleiding willen jouw collega's bij DSV je natuurlijk ook alles bijbrengen op het gebied van zeevracht. Na een gedegen inwerktraject, ga jij zelfstandig aan de slag met het verwerken van transportaanvragen en het boeken van transporten. Dit krijg jij voor elkaar door het:

  • up-to-date houden van dossiers en het proactief informeren van jouw klanten over de status van hun zendingen;
  • controleren én verwerken van alle voorkomende documenten in ons systeem;
  • na aankomst van containers op de terminals, het transport organiseren. Uiteraard doe je dit aan de hand van de wensen van jouw klant;
  • verwerken van de bijkomende administratie, het verzorgen van de benodigde douane documentatie en het afronden van jouw zendingen met een correcte inkoop en facturatie.

Jouw team valt binnen DSV op door de hechtheid van het team. Het is een groot team wat tegelijk klein, vertrouwd en familiair aanvoelt.  Je komt terecht in een team met een brok aan ervaring. Met jouw leergierigheid én gedrevenheid, leiden jouw collega’s je binnen enkele maanden op tot specialist op het gebied van zeevracht. 


Wij zijn DSV, wij groeien

DSV is een wereldwijde leverancier van transport en logistieke diensten. Met kantoren in meer dan 80 landen en een groeiend netwerk van partners, is er geen plek ter wereld die we niet kunnen bereiken via transport door de lucht, over zee, per spoor, via koeriers of over de weg of waar we opslag in magazijnen kunnen bieden. 

We zijn wat we voortdurend doen. Om uit te blinken, gaan we naar elke hoek van de wereld door alledaagse mensen samen te brengen om buitengewone resultaten te behalen,

zegt Aureo Ferreira, Manager Ocean Import. 

In Nederland werken we vanuit ruim 25 vestigingen, met meer dan 3.000 collega’s. Samen gaan we de uitdaging aan die een snel veranderende omgeving met zich meebrengt. We nemen snelle beslissingen op elk niveau en bundelen ambitie en teamwerk. Zo komen wij vooruit en maken we samen het verschil.


Jij brengt mee
  • MBO+ werk- en denkniveau. Bij voorkeur heb je een afgeronde opleiding richting transport en logistiek, maar wij vinden passie voor het vak vele malen belangrijker;
  • enige werkervaring binnen een vergelijkbare werkomgeving. Maar ook zonder ervaring, leren wij jou graag alle kneepjes van het vak!
  • je beschikt over commerciële vaardigheden en bent in kei in prioriteren. Daarnaast ben je leergierig, gewend om met diverse systemen te werken en heb je van nature interesse in de logistiek- en/of transportsector;
  • beheersing van de Engelse taal, zowel in woord als in geschrift.

Het telt allemaal mee voor deze vacature van junior freight forwarder in Dordrecht. Verder is het natuurlijk belangrijk dat jij je bij ons thuis voelt. Dat gaat zeker goed als je graag doorpakt, lef hebt en met DSV mee wil groeien.


Jij krijgt

Werken bij DSV betekent werken bij één van de topspelers in de logistieke markt. DSV is ondernemend, competitief en wil altijd groeien als organisatie. Daarom zijn wij op zoek naar mensen die met ons mee willen groeien. Naast een uitdagende baan in een internationale omgeving bieden wij ook nog:

  • een salaris afgestemd op de kennis en ervaring die jij meebrengt; 
  • 5% gratificatie uitbetaald in november;
  • 24 vakantiedagen, 4 adv-dagen en 8% vakantiegeld;
  • een gunstige pensioenregeling, waarvan een deel premievrij en een eigen bijdrage van 5%; 
  • toegang tot kennis en training via onze DSV Academy. Zo kan jij groeien en invloed uitoefenen op jouw carrière pad.
Move forward

Stuur jouw cv met motivatie of laat jouw gegevens achter en wij nemen contact met je op. Nog vragen over deze vacature? Onze corporate recruiter Naomi Groenewoud beantwoordt al je vragen via 06 8229 7557 of via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.. 

Volg jij DSV al op Instagram, TikTok, X, Facebook en/of Linkedin? 

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in