+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Docent praktijkonderwijs schooljaar 24/25 Dordrecht

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Matchpartner

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
Matchpartner

Gevraagd

  • Fulltime
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • Eindejaarsuitkering, Reiskostenvergoeding

Vacature in het kort

Duik in de wereld van praktijkonderwijs en maak het verschil in het leven van jongeren! Als Docent Praktijkonderwijs bij een school, krijg je de kans om een stimulerende leeromgeving te creëren en leerlingen te begeleiden in hun persoonlijke en professionele groei. Een unieke kans om deel uit te maken van een betrokken team en bij te dragen aan een positieve schoolsfeer. Plus, de mogelijkheid van een vast contract biedt een stevig fundament voor jouw carrière in het onderwijs. Lees door en ontdek hoe deze kans jouw carrière kan transformeren.
 

Volledige vacaturetekst

Ben jij de inspirerende docent die met passie en toewijding praktijkonderwijs naar een hoger niveau tilt? Zoek niet verder! Matchpartner Onderwijs is op zoek naar een gemotiveerde Docent Praktijkonderwijs voor een dynamische school in de regio Drechtsteden. Als jij het verschil wilt maken in het leven van jongeren en graag deel uitmaakt van een betrokken team, dan is dit de perfecte kans voor jou.

Als Docent Praktijkonderwijs ben je verantwoordelijk voor het creëren van een stimulerende leeromgeving waarin leerlingen hun talenten kunnen ontwikkelen. Je geeft praktijkgerichte lessen, begeleidt leerlingen in hun persoonlijke en professionele groei, en draagt bij aan een positieve schoolsfeer. Jouw passie voor onderwijs en jouw vermogen om een band met de leerlingen op te bouwen, maken jou de ideale kandidaat voor deze rol.

Een uitdagende functie binnen een school waar het welzijn van de leerlingen voorop staat. Matchpartner Onderwijs biedt daarnaast de mogelijkheid van een vast contract, zodat jij met vertrouwen kunt werken aan een duurzame carrière in het onderwijs.

Ben jij de gedreven Docent Praktijkonderwijs die wij zoeken? Reageer dan snel!. Voor eventuele vragen over deze vacature kun je contact opnemen met via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.  of bel naar 0643629073.



Gevraagd

  • PABO bevoegdheid, tweedegraads bevoegdheid of in de afrondende fase van je opleiding;
  • Je bent zowel pedagogisch als didactisch sterk onderlegd;
  • Je kunt leerlingen motiveren, activeren en bent flexibel.


Aanbod

  • Schaal LB (maximaal 5030,-) van de cao het voortgezet onderwijs;
  • 8,33% vakantietoeslag;
  • Eindejaarsuitkering;
  • Reiskostenvergoeding van €0,21 per kilometer.


Bedrijfsomschrijving

De school waar je komt te werken is een praktijkschool. De school staat goed aangeschreven en besteed veel aandacht aan het begeleiden van de docenten. Matchpartner Onderwijs heeft een groot netwerk van ruim 150 scholen waar wij intensief mee samenwerken binnen het VO, MBO en VSO. Wij hebben oog voor jouw talent en weten door onze kennis van de scholen de ideale werkplek voor jou te vinden. Matchpartner Onderwijs kenmerkt zich door een huiselijke sfeer, persoonlijke aandacht en inhoudelijke kennis van het onderwijs.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in