+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Dordrecht.

Account Manager Binnendienst Dordrecht

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Emprof

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 40 uur
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior
  • Rijbewijs Auto (B)
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • Opleidingsbudget

Vacature in het kort

Duik in de wereld van zorgsoftware als Accountmanager en speel een cruciale rol in de klantengroei van een innovatieve speler. In deze functie ben je de brug tussen klanten en technologie, waarbij je niet alleen overtuigende presentaties geeft en vragen beantwoordt, maar ook actief bijdraagt aan het uitbouwen van klantrelaties. Werk in een hecht team, waar jouw inzichten en commerciële talent echt het verschil maken. Wil jij jouw talenten benutten in een nieuwe omgeving? Lees verder om te ontdekken hoe.
 

Volledige vacaturetekst

Als Accountmanager ben jij verantwoordelijk voor de klantengroei van onze opdrachtgever. Je vindt het een uitdaging om de softwareproducten van onze opdrachtgever van haver tot gort te leren kennen en je verdiept je in de zorgprocessen van klanten. Als commercieel talent heb je het vermogen heeft om mensen te verleiden tot een aankoop en ben je in staat om relaties op te bouwen met (warme) leads en klanten. Je werkt in een klein verkoopteam en je hebt nauwe contacten met het helpdeskteam.
Wat ga je doen?
  • Je geeft overtuigende presentaties / demo’s van de softwareproducten van onze opdrachtgever.
  • Je beantwoordt binnenkomende (verkoop)vragen.
  • Je belt actief leads na en bewaakt het verkoopproces.
  • Je brengt (nieuwe) diensten bij klanten onder de aandacht.
  • Je signaleert trends en speelt deze door.
  • Je verzorgt de aftersales en klachtenafhandeling.


Gevraagd

Je hebt HBO werk- en denkniveau en minimaal twee jaar relevante werkervaring. Je bezit over een flinke portie overtuigingskracht. Een klantprofiel maken is voor jou gesneden koek. Je bent gedreven en proactief. Je bezit over uitstekende communicatieve vaardigheden.

Aanbod

Onze opdrachtgever biedt
Je komt te werken bij een groeiende organisatie met een informele sfeer, de lijnen zijn kort en er heerst een echte hands-on mentaliteit. Je dienstverband begint met een uitgebreid inwerktraject. Je krijgt veel vrijheid en zelfstandigheid. De arbeidsvoorwaarden zijn goed, met een prima salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een persoonlijk opleidingsbudget.

De organisatie
Onze opdrachtgever richt zich op de ontwikkeling, ondersteuning en verkoop van praktijksoftware voor paramedici, de GGZ en hulpmiddelenleveranciers. Haar klanten bevinden zich in uiteenlopende beroepsgroepen in de zorg. Ruim 7.000 zorgverleners maken dagelijks gebruik van de softwareproducten onze opdrachtgever. En daar is de organisatie trots op, net als op haar team. De collega’s maken het bedrijf en daarom hecht onze opdrachtgever veel waarde aan een fijne werkomgeving.

Inlichtingen
Gerben Wijnja
+31(0)6-51611104

Solliciteren
Wil jij samen verder bouwen aan het succes van van onze opdrachtgever en wil jij je verder ontwikkelen? Voldoe je bovendien aan functieprofiel? Dan nodigen wij jou graag uit te solliciteren. Zend hiertoe je motivatie + CV aan Gerben Wijnja: via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.. Wil je eerst meer informatie over onze opdrachtgever, de afdeling en/of de functie? Neem dan contact op met Gerben op 06-51611104 of stuur een e-mail. Wij kijken uit naar je sollicitatie!
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in