+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Dordrecht.
Laad meer vacatures

Docent Timmeren, Metselen en Tegelzetten regio Dordrecht Dordrecht

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Metafoor Onderwijs

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 5.078 p/m
  • Eindejaarsuitkering, Reiskostenvergoeding

Vacature in het kort

Kom werken als docent Timmeren, Metselen en Tegelzetten in de regio Dordrecht! Je geeft les aan mbo-studenten en deelt jouw praktijkkennis. Dit doe je op een creatieve manier, zowel binnen als buiten de school. Je werkt met een hybride onderwijsconcept. Dit betekent dat studenten leren door te doen. Je krijgt de kans om studenten te begeleiden en te inspireren. Ook werk je samen met fijne collega's. Je dag is nooit saai, elke dag is anders. Klaar voor het volgende hoofdstuk? Lees verder om meer te weten!
 

Volledige vacaturetekst

Vacature docent Timmeren, Metselen en Tegelzetten regio Dordrecht
Ben jij timmerman of uitvoerder in de bouw, wil je je kennis en ervaring overbrengen aan mbo studenten en woon je in de regio Dordrecht? Reageer direct!

Wat ga je doen?

Je gaat als docent Timmeren, Metselen en Tegelzetten lessen verzorgen aan zowel bol- als bbl-studenten waarbij je de studenten coacht en begeleid bij het leren van het vak. Je doet dit door middel van het hybride onderwijsconcept, hierbij leren de studenten de praktijk door te doen. Zowel binnen als buiten de school doen ze praktijkervaring op. Je werkt nauw samen met je collega's in het begeleiden van de studenten in hun onderwijstraject. Je verzorgt zowel theorie als praktijklessen en begeleid studenten bij projecten. 
De lessen worden gegeven op meerdere leslocaties, waarbij jij rekening moet houden met een inzet op 2 leslocaties. Tevens zijn er lessen in de avond voor de bbl-studenten, waardoor avondonderwijs onderdeel is van je werkzaamheden. 

Weet jij jouw mbo-studenten te enthousiasmeren en klaar te stomen voor de praktijk? Heb jij je lesbevoegdheid of ben je bereid deze te halen en ben je voor minimaal 0,8 fte beschikbaar in de regio Dordrecht? Reageer dan snel op deze vacature docent Timmeren, Metselen en Tegelzetten regio Dordrecht!


De docent die wij zoeken:
  • heeft hbo werk- en denkniveau en heeft bij voorkeur een lesbevoegdheid voor het mbo, of is bereid een lesbevoegdheid te behalen
  • is beschikbaar voor 0,8 - 1,0 FTE in de regio Dordrecht
  • heeft kennis en ervaring met timmeren, metselen en/of tegelzetten en is op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in de bouw
  • is ICT-vaardig en kan digitale hulpmiddelen eigen maken
Waar ga je werken?

Je gaat werken op een regionaal opleidingscentrum voor middelbaar beroepsonderwijs. Dit college biedt diverse mbo-opleidingen aan in uiteenlopende branches en verzorgt bedrijfsopleidingen en trainingen voor volwassenen.

Je gaat werken bij de sector Techniek en Media. Je komt te werken op 2 locaties in de regio Dordrecht Op de locaties waar je gaat werken heeft dit college een volledig ingerichte werkplaats waar de studenten zich goed kunnen uitleven in de praktijk.

De locaties zijn goed bereikbaar met het OV en de auto.


Werken via Metafoor Onderwijs
Via Metafoor Onderwijs vind je de leukste banen in het mbo. Ben je op zoek naar een tijdelijke functie, uitdagende opdracht of juist een baan met uitzicht op vast? We laten je graag kennismaken met de scholen in ons netwerk en kijken welke vacature het beste bij jou past. Op onze pagina voor docenten lees je meer over hoe wij je kunnen helpen in de zoektocht naar jouw droombaan. 

Wij bieden:
  • een reguliere baan van 0,8 - 1,0 fte in de regio Dordrecht
  • enerverend, uitdagend en afwisselend werk waarbij geen dag hetzelfde is
  • inschaling conform cao-mbo LB, maximaal € 5.078,- bruto per maand bij een fulltime aanstelling. Doorstroming naar schaal LC, maximaal € 5.740 bruto per maand bij een fulltime aanstelling behoort tot de mogelijkheden
  • een reiskostenvergoeding conform de cao mbo (maximaal € 15,20 per dag)
  • eindejaarsuitkering van 8,33%
  • de mogelijkheid om te blijven ontwikkelen
Vragen over deze vacature?
Voor vragen over deze vacature docent Timmeren, Metselen en Tegelzetten regio Dordrecht kun je een mail sturen naar Sandra Samlal. Solliciteren kan alleen via de sollicitatiebuttons! Zodra we een passende kandidaat gevonden hebben, sluiten we de vacature.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in