+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Dordrecht.
Laad meer vacatures

Administratief medewerker (logistiek) Dordrecht

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Timing Uitzendbureau

  • Gecontroleerde werkgever
  • Uitzendbureau
Timing Uitzendbureau

Gevraagd

  • 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands, Engels (talen)

Aanbod

  • Vast contract
  • 17,64 p/u

Vacature in het kort

In deze functie werk je in een klein team en heb je veel verschillende taken. Je werkt samen met je directe collega, de directeur, en praat veel met de mensen in de productie en de chauffeurs. Het werk is erg afwisselend. Soms moet je snel veel doen, soms heb je meer tijd voor je taken. Je houdt bij wat er op voorraad is, bestelt dingen, en helpt de chauffeurs. Je krijgt gratis werkschoenen, kunt gratis parkeren, en werkt in een team waar iedereen elkaar helpt. Meer weten over deze leuke kans? Lees verder!
 

Volledige vacaturetekst

Een afwisselende baan in een klein team. Je werkt veel samen met 1 directe collega en de directeur. Verder ben je veel in contact met de medewerkers in de productie en de chauffeurs. Een dynamische baan, waar het echt rennen en stilstaan is. Veel orders komen ineens tegelijk en het andere moment heb je voldoende tijd om je achterstallige werkzaamheden weg te werken.

Wij bieden:

Een afwisselende functie: - Voorraadlijsten bijhouden - Bestellingen doen - Monsters/samples versturen (10-100kg) - Inboeken van producten in systeem - Chauffeurs helpen bij binnenkomst en vertrek Daarnaast bieden we: - Een klein maar leuk team - Gratis werkschoenen - Gratis parkeergelegenheden - Een salaris van €17.64,- per uur Onze opdrachtgever is no-nonsens, iedereen helpt elkaar. Maar ook genoeg ruimte voor een kopje koffie met de productiemedewerkers.

Wij vragen:

- Minimaal beschikbaar 32uur dinsdag t/m vrijdag. Maandag tijdens inwerkperiode geen optie. Als je ingewerkt bent, kun je ook zelfstandig op maandag werken. - Nederlands en Engels sprekend lezen & schrijven - MBO4 niveau - Goede (directe!) communicatieve vaardigheden

Waar ga je werken:

Op- en overslagbedrijf van grondstoffen t.b.v. grondstoffen voor vervaardiging van asfalt. Voornamelijk tankopslag en -overslag met tevens mengcapaciteit.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in