+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Dordrecht.
Laad meer vacatures

Junior projectleider wegenbouw (Heijmans) Dordrecht

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Continu Professionals

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • HBO of hoger
  • Junior

Aanbod

  • Vast contract

Vacature in het kort

In deze functie ben jij de leider van grote projecten. Je werkt samen met veel collega's aan belangrijke projecten. Het is een team waar iedereen elkaar helpt en samenwerkt. Je gaat werken aan verschillende projecten, zoals met wegen, dijken of het energienetwerk. Je zorgt dat alles goed gepland is en helpt ook met de kosten. Je leidt een team en zorgt dat alles goed gaat. Dit is een kans om te laten zien hoe goed je bent in organiseren. Benieuwd om meer te weten? Duik dieper in de details!
 

Volledige vacaturetekst

In deze belangrijke functie neem jij de lead en benut jij jouw kennis en ervaring om projecten op rolletjes te laten lopen. Dit is de volgende stap in jouw carrière.

Binnen het bedrijfsonderdeel Realisatie werken ruim negentig collega’s dagelijks hard aan omvangrijke complexe integrale infraprojecten. Binnen CP Realisatie heerst een goede, verbindende en open sfeer waarin we elkaar opbouwende feedback durven geven en we altijd onze gezamenlijke doelen voor ogen houden.

Voor welk project jij precies aan de slag gaat, bepalen we samen, mede afhankelijk van onder andere waar je woonachtig bent. Dit kan voor een groot asfaltcontract in de regio Rotterdam zijn, meer centraal in het land voor een dijkenproject rond Utrecht of bij het uitbreiden van het landelijke energienetwerk in het zuiden van Nederland.

Je coördineert het opstellen en uitwerken van de werkmethoden en uitvoeringstechnieken en stelt deze in overleg met de ervaren projectleider vast. Je verzorgt en bewaakt planningen voor de juiste uitvoering van het project: algemeen tijdschema, personeelsplanningen, tekeningen/behoefteschema’s, inkoopplanningen en neemt zo nodig corrigerende maatregelen. Je levert een bijdrage aan de kostenbewakingen aan het opstellen van de (interne) kwartaalrapportage. Je geeft operationeel leiding aan medewerkers en analyseert informatie van de opdrachtgever op afwijkingen en/of uitvoeringsalternatieven. Je leest het, jij bent onmisbaar. Dankzij jouw organisatietalent lopen onze projecten op rolletjes.



Gevraagd

  • Bij voorkeur beschik je over een hbo-diploma in een technische richting zoals civiele techniek, (technische) bedrijfskunde of een vergelijkbare opleiding;
  • Je brengt ervaring mee met het coachen of begeleiden van junior collega’s, startende mensen of stagiairs;
  • Je kan goed coördineren en organiseren, je coördineert immers de voorbereidingswerkzaamheden;
  • Je bent goed in samenwerken en communiceren, want je bent de verbindende factor tussen ontwerp, uitvoering en/of verschillende disciplines;
  • Je begrijpt hoe processen binnen multidisciplinaire projecten werken en hebt zicht op de gevolgen van jouw acties en beslissingen;
  • Minimaal 5 jaar relevante werkervaring binnen de civiele techniek of infra zoals grond, weg- en waterbouw heeft voorkeur.


Aanbod

  • Een goed salaris oplopend tot wel € 3800 bruto per maand ( afhankelijk van je opleiding en ervaring)
  • Een warm welkom van je collega's, introductiedagen en een persoonlijke buddy
  • Aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden volgens de CAO Bouw &ampInfra
  • Een goede balans tussen werk &ampprivé
  • Een werkplekvergoeding om je thuiswerkplek optimaal in te richten
  • Een laptop en een smartphone om je werk gemakkelijker te maken
  • Doorgroeimogelijkheden in de breedte en in de diepte via de eigen Academie


Bedrijfsomschrijving

Vrijwel iedereen is wel eens een keer met Heijmans in aanraking geweest, bewust of onbewust. Al vanaf 1923 is Heijmans actief in de bouw. Van een eenmans stratenmaker is dit familiebedrijf uitgegroeid tot een van de grootste en bekendste bouwbedrijven die ons land rijk is. Vandaag de dag zijn ze een beursgenoteerd bedrijf met maar liefst 4500 werknemers met daaromheen een schil van toegewijde partners en vertrouwde leveranciers. Als je je bij Heijmans aansluit, dan sluit je je aan bij de visie om bij te dragen aan het maken van een gezonde leefomgeving. Waar wacht je nog op solliciteer vandaag, dan spreek ik jou morgen!
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in