+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Dordrecht.

(leerling)Betonreparateur Dordrecht

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Uitzendbureau DordtMij

  • Uitzendbureau

Gevraagd

  • Fulltime
  • MBO of hoger
  • Junior
  • Rijbewijs Auto (B)

Aanbod

  • Vast contract

Vacature in het kort

Zoek je een baan waar elke dag anders is en werk je graag met je handen? Als betonreparateur kom je op veel verschillende plekken, van stad tot industrie. Je ziet snel resultaat van je werk en kunt trots zijn op wat je doet. We houden van duidelijke communicatie en waarderen jouw inzet. Je werkt fulltime, van maandag tot vrijdag. Je komt in een team waar iedereen belangrijk is en samen streven we naar succes. Lees verder om te zien hoe jouw vaardigheden passen bij deze rol.
 

Volledige vacaturetekst

Functieomschrijving


Word jij onze nieuwe betonheld?

Wij zoeken een energieke betonreparateur die klaar is om de wereld van beton een nieuw leven in te blazen! Werk in het hart van de stad, langs uitgestrekte provinciale wegen of binnen de dynamische sfeer van de industrie. Bereid je voor op een fysieke uitdaging, vaak met een uitzicht vanaf grote hoogte. Wij waarderen open, eerlijke en respectvolle communicatie. Ben jij georganiseerd, werk je gestructureerd en blijf je kalm onder druk? Dan zoeken wij jou!


Jouw nieuwe avontuur:

Geen dag is hetzelfde! De ene dag breng je door bij een statig viaduct, de andere dag bij historische monumenten of bruisende zwembaden. Als onderdeel van ons team zorg jij er proactief voor dat alle benodigde materialen klaarliggen. Onze reis brengt ons door heel Nederland – elke dag een nieuw uitzicht. Bij ons zie je aan het eind van de dag direct resultaat van je inspanningen – rij naar huis met een gevoel van trots en voldoening.


Is dit jouw profiel?
  • Je houdt van zelfstandigheid
  • In het bezit van Rijbewijs B
  • In het bezit van VCA-certificaat
  • Fysiek sterk
Wat je van ons kunt verwachten:

Wij bieden je een fantastische, fulltime baan binnen een gevarieerde omgeving waar geen dag hetzelfde is!

Arbeidsvoorwaarden volgens de CAO Afbouw


Werkdagen:

Jouw nieuwe avontuur wacht op je van maandag tot en met vrijdag.

Heb je interesse? Neem dan contact via een van de buttons links of met het contact formulier!

Over DordtMij

DordtMij is een verbinder van mens en werk. Wij staan voor met onze waarden en normen voor een goede service voor zowel onze klanten als medewerkers. Kwaliteit en service staan bij ons hoog in het vaandel. Wij hebben als uitzendorganisatie ruim 30 jaar ervaring in de technische-arbeidsmarkt en ons doel, het bij elkaar brengen van gemotiveerde mensen en enthousiaste opdrachtgevers vervullen wij met veel plezier.

Als uitzendkracht leer je snel wat we voor je doen en wat je van ons mogen verwachten. Wanneer jij als uitzendkracht dat stapje extra doet mag je dat ook van ons verwachten.

Bij ons wordt je geen nummer, je hebt immers een naam en zo willen wij met elkaar werken. Of je nu wekelijks langskomt of omdat je regelmatig van opdrachtgever wisselt je bent bij ons welkom als er iets is. Samen met jou proberen we de ideale baan voor jou te vinden met zicht op een direct dienstverband bij de opdrachtgever.

Of je nu binnen of lekker buiten wil werken, of dat het je eerste baan is of omdat je toe bent aan iets nieuws en ergens anders in wil groeien, we hebben altijd wel een leuke nieuwe baan voor jou.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in