+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Dordrecht.
Laad meer vacatures

Stage Logistiek Dordrecht

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Bdairy

Gevraagd

  • 32 - 40 uur
  • HBO of hoger
  • Junior
  • Nederlands, Engels (talen)

Aanbod

  • Stage

Vacature in het kort

Duik in de wereld van logistiek bij een toonaangevend bedrijf in de voedingsmiddelenindustrie. Als stagiair bij Bdairy krijg je de kans om de impact van een online boekingsplatform op onze exportafdeling te onderzoeken. Jouw werk is cruciaal voor het optimaliseren van onze processen en het versterken van onze efficiëntie. Dit is een unieke kans om hands-on ervaring op te doen en echte impact te maken in een internationale handelsomgeving. Ben jij klaar voor succes? Ontdek het hier!
 

Volledige vacaturetekst

(D)roomstage Logistiek! Betrouwbaarheid, energie en persoonlijke service zijn onze kernwaarden. We zijn er trots op dat we klanten van over de hele wereld bedienen. Wij zijn een ambitieus, klantgericht bedrijf dat de wereldwijde voedingsmiddelenindustrie voorziet van een breed assortiment zuiveloplossingen. Klaar voor jouw (d)room stage in één van de meest snelgroeiende bedrijven in de wereld van zuivel?

Bdairy: Ontdek de logistiek achter zuivelproducten
In deze stage richt je je op het onderzoeken van de impact van een online boekingsplatform op de productiviteit van onze exportafdeling. Bdairy is actief in de internationale handel en zoekt voortdurend naar manieren om onze processen te optimaliseren. Tijdens je stage werk je samen met teamleden om te bepalen of de implementatie van een digitaal boekingsplatform onze efficiëntie kan verhogen. Verder ontwikkel je een gedetailleerde kosten-baten analyse om te bepalen welk platform het meest geschikt zou zijn voor onze behoeften. Klaar om impact te maken en onze exportafdeling te versterken?

Gevraagd

Beschikjij over de juiste ingrediënten?
Je hebt een sterke wil om te leren en te groeien. Je bent nieuwsgierig van aard en vindt het leuk om in een team samen te werken, maar ook zelfstandig in nieuwe onderwerpen te duiken. Daarnaast vragen we het volgende:
  • Je volgt een relevante bacheloropleiding, zoals HAS, Food & Business, Logistiek Management, of International Business;
  • Je hebt sterke communicatieve vaardigheden en je werkt secuur;
  • Uitstekende kennis van de Engelse en Nederlandse taal.
Waarom Bdairy?
Als jonge, dynamische organisatie bieden we jou als stagiair veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Je krijgt alle kansen om je persoonlijk en professioneel volledig te ontwikkelen. We houden ook van leuke teamactiviteiten, zoals een quiz avond, een vrijdagmiddagborrel in onze eigen Bdairy-bar en samen sporten.

Wil jij stagelopen bij Bdairy?
We zouden graag met je in contact komen! Laat je contactgegevens achter, en we nemen snel contact met je op. Je kunt binnen 3 (werk)dagen een reactie verwachten op je sollicitatie.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in