+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Dordrecht.

Ergotherapeut - Specialiseer met Opleiding Dordrecht

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Akkolade

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • HBO of hoger
  • Junior

Aanbod

  • Vast contract

Vacature in het kort

In deze functie kun je je passie voor ergotherapie en handtherapie volledig benutten. Je gaat werken met patiënten die problemen hebben met hun handen, polsen, ellebogen en schouders. Zelfs zonder ervaring kun je hier starten, want je krijgt een speciale opleiding. Je wordt onderdeel van een team met verschillende specialisten. Er is veel ruimte om te leren en te groeien in je vak. Dit is een unieke kans als je van afwisseling en uitdaging houdt. Ben jij klaar voor succes? Ontdek het hier!
 

Volledige vacaturetekst

Voor een vooraanstaande eerstelijns specialist in Nederland zoeken wij een betrokken ergotherapeut die zich graag wil toeleggen op en specialiseren in handtherapie. In deze omgeving kun je je volledig richten op het ondersteunen van patiënten met problemen aan handen, polsen, ellebogen en schouders. Nog geen ervaring? Geen probleem; je wordt helemaal gespecialiseerd middels de eigen, geaccrediteerde opleiding.

  • Regio: Dordrecht
  • Uren: 20 tot 32, 32 tot 40
  • Functie: Ergotherapeut, Fysiotherapeut
  • Vakgebied: Eerstelijnszorg
Jouw functie

In deze setting ligt de focus op behandelingen van de bovenste ledematen, waardoor je echt de kans krijgt om je te specialiseren. Samen met collega-ergotherapeuten, fysiotherapeuten, handchirurgen en orthopeden werk je samen op één zorgpad om de beste zorg te bieden aan patiënten. Deze patiënten komen rechtstreeks of via verwijzing door huisartsen, ziekenhuisartsen of via DTE.

We hechten veel waarde aan professionele ontwikkeling! Je kunt deelnemen aan clinics en profiteren van een uitgebreid intern leer- en werktraject. Ongeacht je ervaringsniveau zijn er talloze mogelijkheden voor groei en ontwikkeling!

Je kom te werken op een kleine locatie met een klein team. Dus hou je van wat meer overzicht en kom je goed tot je recht in een kleinschalige setting, zul je je hier zeker op je plek voelen.

Ben jij een ergotherapeut met interesse in handtherapie en op zoek naar een uitdagende rol binnen een gespecialiseerde setting? We kijken uit naar je reactie!


Wij bieden jou:
  • Contract voor bepaalde tijd met uitzicht op vast
Jouw profiel:
  • Diploma fysiotherapie of ergotherapie
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in