+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Production Engineer - Dordrecht (Dutch speaking) Dordrecht

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Continu Professionals

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.300 - € 4.900 p/m
  • Reiskostenvergoeding, Winstdeling

Vacature in het kort

Als Production Engineer werk je aan geavanceerde systemen voor verschillende industrieën. Je bent de schakel tussen productie en ontwikkeling. Jouw taak is het verbeteren van producten en processen. Je zorgt dat nieuwe producten goed starten en geeft trainingen. Je praat met veel mensen, zoals ontwerpers, klanten en productiemedewerkers. Dit werk is heel afwisselend en belangrijk voor het maken van de beste producten. Lees verder om te ontdekken waarom deze uitdaging op jou wacht.
 

Volledige vacaturetekst

Jij staat als Production Engineer aan de basis van hightech mechatronica systemen voor innovatieve toepassingen binnen de medische techniek, semiconductors en laboratoria.

Je bent namelijk de schakel tussen de productie en de afdeling R&D. Kan jij deze veelzijdige technische functie aan en heb je een afgeronde HBO opleiding? Lees dan snel verder!

In deze verantwoordelijke functie ben je dagelijks bezig met product- en procesverbetering. Jij bent de drijvende kracht achter de efficiënte introductie van nieuwe fijnmechanica producten. Je borgt de kwaliteit tijdens het gehele productieproces en verzorgt trainingen bij productintroducties. In deze rol ben je de gesprekspartner voor het ontwerpteam, de klant, de toeleveranciers, het management én de productiemedewerkers. Zoek je afwisseling in je werk? Dan heb je het hier gevonden:

· Verantwoordelijk voor efficiënte introductie van nieuwe hightech mechatronica en fijnmechanische modules

· Het aanspreekpunt voor alle stakeholders

· De tolk die de wensen van R&D en Productie vertaalt voor de ander



Gevraagd

Om de complexiteit en verantwoordelijkheid van deze Product Engineering functie aan te kunnen verwachten wij dat je een HBO opleiding hebt gevolgd in de richting van werktuigbouwkunde. Je hebt daarnaast genoeg relevante werkervaring achter de rug om jezelf een gesprekspartner op niveau te kunnen noemen.

Als Product Engineer heb je voldoende technische bagage om de input van de designers te begrijpen en over te kunnen brengen op de productiemedewerkers. Andersom heb je de juiste pragmatische instelling waarmee je de (on)mogelijkheden van de echte wereld over te brengen naar de afdeling R&D. Voor deze schakelfunctie moet je over sterke communicatieve vaardigheden beschikken.

· Je hebt HBO niveau met een werktuigbouwkundige achtergrond

· Je bent communicatief sterk genoeg om de vertaling tussen ontwerp en praktijk te maken

· Vanwege de internationale werkomgeving ben je taalvaardig in het Engels



Aanbod

Dit is jouw kans om in een echte hightech werkomgeving aan de slag te gaan. Belangrijke en complexe vraagstukken vanuit de klant zorgen voor jouw snelle professionele groei. Werken bij een grote onderneming geeft jou alle kansen op het gebied van doorgroei en persoonlijke ontwikkeling. Als Product Engineer kun je bij deze werkgever rekenen op:

· Een marktconform salaris tussen € 3300 en € 4900 bruto per maand

· Aanvullende vrije dagen in de vorm van ADV

· Aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden zoals reiskostenvergoeding en winstuitkering

· Mogelijkheden voor het volgens van opleidingen en cursussen

· Een team van technische discussiepartners die altijd frisse ideeën hebben

Het gaat om een fulltime functie waarbij je uiteindelijk de vaste kern van het bedrijf gaat versterken. Continu begeleidt je voor, tijdens en na de gesprekken richting je nieuwe baan. Wij weten alles over deze vacature en het bedrijf. Wij zorgen ervoor dat je goed voorbereid de sollicitatieprocedure in gaat. Welke vragen zijn handig om te stellen? Welke dresscode hanteren ze? Welke vragen kan ik zelf verwachten? Wij weten het allemaal en helpen je om alles uit het gesprek te halen.



Bedrijfsomschrijving

Je komt terecht bij een toonaangevende ontwikkelaar en producent van hightech mechatronische modules voor de medische-, laboratorium- en semiconductortechniek. Jouw werkgever is onderdeel van een groeiende internationale bedrijvengroep. Er werken 130 collega’s in deze vestiging waar het design, de engineering en de assemblage van hightech modules in-house plaatsvindt.Er heerst een open en creatieve sfeer in het bedrijf. Om innovatief bezig te kunnen zijn, moeten medewerkers hun creatieve ei kwijt. Daarom is het een open werkomgeving, waar veel gespard en overlegd wordt. Ideeën zijn altijd welkom.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in