+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Dordrecht.
Laad meer vacatures

Heftruckchauffeur Dordrecht

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Luba

  • Gecontroleerde werkgever
  • Uitzendbureau
Luba

Gevraagd

  • 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.600 - € 2.800 p/m
  • Reiskostenvergoeding

Vacature in het kort

Bij ons groeiende bedrijf in de papier- en kunststofverwerking zoeken we een heftruckchauffeur die ons team komt versterken. Je werkt op een grote productievloer en kunt elke dag flexibel starten. Je rijdt met een grote heftruck en zorgt dat alles netjes en veilig gebeurt. Je gebruikt je heftruckcertificaat en ervaring om te helpen met laden, lossen en transporteren. Je kunt gratis lunchen in onze kantine en we bieden ook reiskostenvergoeding. Kom jij ons helpen? Ben jij enthousiast over deze kans? Lees verder om te zien of het iets voor jou is.
 

Volledige vacaturetekst

Over het werk

Ben jij klaar om de motor van ons magazijn te worden? Bij deze organisatie zijn we op zoek naar een medior heftruckchauffeur die het team komt versterken. Met roots diep in de papier- en kunststofverwerking, is jouw nieuwe werkgever trots op de evolutie van een kleine lokale speler naar een wereldwijde krachtpatser. 180 medewerkers zijn het kloppend hart van 50.000 m2 productievloer en jij kan daar deel van uitmaken!

Jij kan elke dag flexibel starten tussen 06:00 en 08:00, daarnaast is het ook mogelijk om extra uren te werken bij deze werkgever. Je kan kosteloos gebruik maken van het de bedrijfskantine waar ze warme en koude gerechten serveren. De vrachtwagens met plastic & papier komen binnen om te lossen. Zodra deze gelost zijn wordt alles samengeperst en is het aan jou de taak om met de heftruck de balen weg te rijden. Omdat je een wat grotere heftruck gebruikt (5-tons) is het erg belangrijk dat je netjes rijdt want het is zonde als de balen van jouw heftruck afvallen. 

Nu, laten we het hebben over wat jij in huis hebt. We zoeken iemand met een scherp oog voor veiligheid en de regels die daarbij horen. Heb jij een aantal jaar rijervaring op de heftruck en snap je hoe een magazijn werkt? Top! Met jouw heftruckcertificaat en logistieke know-how, ben je helemaal klaar om de verantwoordelijkheden op je te nemen: van het laden en lossen van goederen tot het veilig bedienen en transporteren van materialen binnen onze faciliteiten. En dit alles, 100% op locatie.

Klinkt goed? We willen op 13 mei 2024 starten, maar we zijn flexibel en stemmen de exacte datum graag met jou af. Laat deze kans niet voorbij rijden. Geef gas en stuur ons jouw sollicitatie!

Let's lift together!


Wat wij bieden
  • Dagdiensten
  • We bieden je een salaris tussen €2600 en €2800 per maand
  • Lunch uit de kantine 
  • Een baan voor de lange termijn en uitzicht op een vast contract.
  • Flexibele starttijden
  • Reiskostenvergoeding 
Wat wij vragen
  • Een geldig heftruckcertificaat
  • Ervaring op de heftruck
  • Flexibel om te werken tussen 06:00 en 17:00 uur
Over het bedrijf

Jouw nieuwe werkgever bestaat al meer dan 60 jaar en is flink gegroeid. Zij recyclen papier & plastic en zijn een echt familiebedrijf. Jij wordt één van de 200 medewerkers maar je bent zeker geen nummertje. Jouw nieuwe werkgever is een financieel gezond bedrijf, en geven ook echt om hun mensen. De lijnen zijn kort en de betrokkenheid is groot. Zij groeien continu en zetten duurzaamheid voorop.


Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de meeste vacatures bij de beste werkgevers is er altijd werk bij jou in de buurt! Na jouw sollicitatie neemt de digitale intercedent contact met je via WhatsApp. Door het stellen van een aantal slimme vragen komen wij te weten wat je belangrijk vindt in een baan. Daarna gaan we altijd persoonlijk in gesprek om elkaar beter te leren kennen. Solliciteer direct en wij gaan voor je aan de slag!

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in