+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Dordrecht.
Laad meer vacatures

Systeembeheerder / Technisch ICT Consultant Dordrecht

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Smart Talent

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 40 uur
  • MBO of hoger
  • Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • Laptop

Vacatureomschrijving

Krijg jij energie van het oplossen van storingen in de ICT infrastructuur en kom je graag bij klanten over de vloer? Lees mij…

Voor wie ga je aan de slag?

Onze opdrachtgever heeft een droom. En wat is die droom? 

Het antwoord is verbinden. Onze opdrachtgever verbindt mensen en organisaties door middel van duurzame en intelligente IT oplossingen. Het verbinden van apparaten, systemen en technologieën. Want een prachtig product of fantastische oplossing betekent nog niet zoveel. Pas wanneer de klanten daarmee meer gebruiksgemak, resultaat en werkplezier kunnen creëren, ontstaat er meerwaarde. Dit realiseren ze met A-merken apparatuur, slimme software en ondersteunende diensten. Ze zijn een System Integrator en specialist op het gebied van ‘Building Intelligence’. Het gevolg hiervan is efficiënter en met meer continuïteit werken voor meer resultaat en plezier. Werken bij onze opdrachtgever betekent samenwerken in een dynamische omgeving met enthousiaste, professionele collega’s. Doortastend optreden en meedenken wordt gewaardeerd.

Je droombaan?

Als systeembeheerder kom je bij de klanten op locatie om (tijdelijk) systeembeheer uit te voeren, diverse storingen te analyseren en te verhelpen maar ook om compleet nieuwe installaties te verzorgen. Daarnaast kun je de klant over al deze zaken adviseren en denk je met hem/haar mee om de ICT infrastructuur optimaal te laten functioneren. Je vertaalt alle ICT wensen naar een passende oplossing. Bovendien ben je zeer servicegericht en goed in staat om een probleem of storing te analyseren aan de hand van de (beknopte) informatie die je krijgt.

Wat zijn de vereisten en waar ligt jouw talent?

Je bent een volwaardig gesprekspartner richting de IT Manager van onze klant. Je hebt minimaal 3 jaar ervaring als Medior Systeembeheerder bij voorkeur bij een ICT Dienstverlener. Je vindt het leuk om bij veel verschillende klanten over de vloer te komen. Met jouw enthousiaste drive en creatieve mind los je de uitdagingen bij de klant met veel plezier op. Jouw glas is altijd halfvol. Je hebt geduld en hecht veel waarde aan het werken binnen een respectvolle omgeving.

  • MBO+ / HBO werk- en denkniveau, bij voorkeur een afgeronde ICT opleiding richting System & Network Engineering
  • Communicatief vaardig
  • Flexibel en zelfstandig
  • Goed in staat om onder druk presteren
  • Goed in staat om aan meerdere issues tegelijkertijd te werken
  • Uitgebreide ervaring met Windows 10, 2012(R2), 2016, 2019
  • Gedegen kennis van en ruime ervaring met MS Windows Desktop, Windows Server, Cisco, Citrix en VMware evenals LAN, WAN en diverse netwerk protocollen
  • Je ziet een uitdaging in complexe infrastructuren
  • Enthousiast en representatief
Wat krijg je hiervoor terug?

Een zelfstandige en verantwoordelijke functie met aandacht voor persoonlijke ontwikkeling; een team van enthousiaste, gedreven collega’s waar collegiale ondersteuning en een informele manier van werken belangrijk zijn; een marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een auto, telefoon en laptop van de zaak. Verder zijn er ook mogelijkheden voor trainingen, intern en extern.



Bedrijfsomschrijving

Onze opdrachtgever heeft een droom. En wat is die droom? Het antwoord is verbinden. Onze opdrachtgever verbindt mensen en organisaties door middel van duurzame en intelligente IT oplossingen. Het verbinden van apparaten, systemen en technologieën. Want een prachtig product of fantastische oplossing betekent nog niet zoveel. Pas wanneer de klanten daarmee meer gebruiksgemak, resultaat en werkplezier kunnen creëren, ontstaat er meerwaarde. Dit realiseren ze met A-merken apparatuur, slimme software en ondersteunende diensten. Ze zijn een System Integrator en specialist op het gebied van ‘Building Intelligence’. Het gevolg hiervan is efficiënter en met meer continuïteit werken voor meer resultaat en plezier. Werken bij onze opdrachtgever betekent samenwerken in een dynamische omgeving met enthousiaste, professionele collega’s. Doortastend optreden en meedenken wordt gewaardeerd.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in