+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Drachten-Azeven.
Laad meer vacatures

Machinebouwer Bosbouw Drachten-Azeven

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Ufkes Greentec

Gevraagd

  • 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract

Vacature in het kort

Bij Ufkes Greentec maken we de beste machines voor het onderhoud en rooien van bomen. Ons team is gepassioneerd over techniek en werkt elke dag aan het ontwikkelen en produceren van deze machines. We staan bekend om onze kwaliteit en service, en werken hard om aan de wensen van onze klanten te voldoen. Als Machinebouwer Bosbouw speel je een belangrijke rol in het bouwen en testen van deze unieke machines. Je werkt samen met een team om topkwaliteit te leveren en blijft leren en verbeteren. Nieuwsgierig naar hoe jij een verschil kunt maken? Lees verder!
 

Volledige vacaturetekst

Zagen, versnipperen en frezen van bomen. Onze machines kunnen het als de beste. Bij Ufkes Greentec lopen mensen rond met hart voor techniek.
Echte vaklui die zich iedere dag bezig houden met de ontwikkeling en productie van hoogwaardige machines voor onderhoud en rooien van bomen wereldwijd. Van idee en ontwerp tot eindproduct, alles in eigen huis.
We schakelen razendsnel en werken vol enthousiasme om aan de wensen van onze klanten te voldoen. Niet alleen verkoop en productie, maar ook service en onderhoud is aan ons toevertrouwd. Een full-service specialist voor de professionele markt. Naast onze directe ondersteuning vanuit Drachten vind je onze dealers in Nederland, Duitsland en ook ver daarbuiten.
Altijd dichtbij onze klant.

Ons vak specialisme wordt steeds meer opgemerkt. En ons harde werken wordt beloond. Ons mooie bedrijf groeit! We willen ons blijven ontwikkelen, kwaliteit blijven leveren waar onze klanten enthousiast van worden. Daar hebben we jou bij nodig!

Vacature: Machinebouwer Bosbouw

Als Machinebouwer Bosbouw, werk je in een prachtig bedrijf en ben jij mede verantwoordelijke voor de productie van de unieke Ufkes Greentec machines zoals, houtversnipperaars, boomzagen en stobbefrezen. Samen met je team zorg je dat de complete machine volgens klantorder test klaar wordt opgebouwd op motorisch, mechanisch, hydraulisch en elektronisch gebied. Met je vakkennis kun je of leer je eventuele storingen gemakkelijk te zoeken en verhelpen. Met je scherpe oog voor kwaliteit zet je een hoogwaardig product neer waar onze klanten blij van worden. Je praktische ervaring neem je mee om met elkaar de machines en processen continu te verbeteren en te optimaliseren.


Gevraagd

Wie ben jij
Je past goed in het plaatje als:
  • Je passie hebt voor techniek en alles wat daarbij komt kijken.
  • Je MBO 3 werk- en denkniveau hebt en praktisch ingesteld bent.
  • Je praktijk ervaring hebt in de machinebouw.
  • Je kennis en werkervaring hebt op technisch gebied (O.a. motoren, elektronica en hydrauliek van landbouwmachines of automotive).
  • Je oplossingsgericht bent en je thuis voelt in een team waarin je verbeteringen aan mag dragen.
  • Je jezelf volledig of deels herkent in bovenstaande punten. Relevante ervaring is wenselijk maar ook als zij-instromer nodigen we je graag uit om te reageren. Ervaring en opleiding kun je deels tijdens het werk opdoen. Al doende leert men.
Samen met je collega’s zet jij je in voor de groei van Ufkes Greentec en tevreden klanten wereldwijd.

Aanbod

Wat brengen we jou
  • Een interessante rol in een organisatie met een open en nuchtere werksfeer. Een gezellig team van ca. 80 collega’s.
  • Je werkt in een moderne verwarmde productiehal met alle middelen voorhanden om je werk goed uit te voeren.
  • Afwisseling in je werk in een dynamische werkomgeving.
  • Een fulltime/parttime functie tussen de 36 en de 40,5 uur per week met een marktconform salaris. Bij een fulltime dienstverband van 40,5 uur heb je alsnog elke 2 weken een vrijdag vrij of elke vrijdagmiddag vrij. Zo geniet jij extra lang van je weekend.
  • Ben je leergierig? Mooi! We bieden je namelijk mogelijkheden om relevante cursussen te volgen, zodat je je snel thuis zult voelen in deze functie.
Deze vacature is echt iets voor mij!

Kijk, dat horen we graag! Reageer direct via onderstaand formulier. Dan krijg je van ons z.s.m. een uitnodiging voor een kop koffie. Toch nog een paar vragen? Bel dan met Piet Yntema op 06-55324495 of mail via de button "Solliciteer nu" op deze pagina..

P.S. Heb je je onze machines al aan het werk gezien? Zie ze hier in actie.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in