+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

ICT & Security Consultant Drachten

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Futureproof Group

Gevraagd

  • 40 uur
  • HBO of hoger
  • Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.500 - € 5.500 p/m
  • Auto v/d zaak

Vacatureomschrijving

Korte omschrijving
Denk je in oplossingen in plaats van problemen en denk je altijd een stapje vooruit? Ga aan de slag als ICT Consultant en maak impact op de manier waarop bedrijven werken. Ontwikkel strategie, voer slimme verbeteringen door en zoek naar complexe intelligente oplossingen.

Functie omschrijving

Jouw werkzaamheden: 
Pas je kennis en ervaring van Microsoft producten, virtualisatie- en storage technieken toe bij de IT omgevingen van onze klanten. Je bedenkt, implementeert en borgt oplossingen voor IT vraagstukken van jouw klanten. De ene keer is dat een simpel vraagstuk die je zo oplost, de andere keer is het een complex probleem waarvoor je in de techniek en processen duikt en de hulp van collega’s opzoekt.

Je krijgt de vrijheid om de klant te helpen met een optimale oplossing. Je denkt buiten de kaders, je ontwikkelt jezelf continu en stapt regelmatig uit je comfortzone. Hierdoor kom je tot veranderingen en verbeteringen bij klanten op het gebied van automatisering. Door jou kunnen klanten zich focussen op datgene waar ze goed in zijn. Ze maken zich geen zorgen over hun IT-omgeving.

Je werkt vanaf de pre-sale fase nauw samen met de accountmanager en bent betrokken bij het bedenken en ontwerpen van de beste ICT-oplossing voor de klant. Heeft de accountmanager samen met jou de pre-sales fase opgepakt? Dan voer je het project ook uit.

Team Infrastructuur:
Bij het Team Infrastructuur zit het verbeteren en slim werken diep in het DNA geprogrammeerd. Samen met je team streef je ernaar om problemen op te lossen met de verschillende technieken en methoden uit ons portfolio. Je helpt elkaar en klanten om vooruit te komen in de digitale wereld. Je werkt in diverse branches en afwisselende projecten. Geen dag is hetzelfde!
 


Functie eisen

Wat vragen we van je?
Je bent iemand die graag klanten helpt, ondersteunt en adviseert. We doen een groot beroep op je communicatieve- en analytische vaardigheden, creativiteit en organisatietalent.
Je bent professioneel en gaat altijd voor het beste resultaat bij de klant. Daarbij ben je nieuwsgierig naar de nieuwste ontwikkelingen in je vakgebied en blijft up-to-date.
Je hebt een kritische blik, waarmee je blijft zoeken naar verbeteringen die klanten verder helpen en ook binnen je team waardevol zijn.
Je hebt kennis van Microsoft (Cloud) technieken, virtualisatiesoftware, storage en (aan)verwante producten.
Je hebt een afgeronde hbo-opleiding en minimaal 3 jaar ervaring in een soortgelijke functie of ervaring als systeembeheerder. Daarnaast heb je diverse Microsoft certificeringen behaald


Bedrijfsprofiel
ICT kan niet zonder mensen, maar mensen kunnen ook niet zonder ICT. Wij geloven dat ICT soepel en slim moet zijn zodat mensen eenvoudiger, efficiënter en plezieriger kunnen werken. Met bewezen ICT-oplossingen helpen we onze klanten om bedrijfsdoelstellingen te realiseren. Dit doen we door de software te kiezen die past bij de organisatie, en de inrichting af te stemmen op de behoefte van de eindgebruiker en de wensen van het management. Kiezen voor Arrix is dus kiezen voor een duurzame partnership met een betrouwbare partij. Een partij die meedenkt en proactief is. En jou daarmee laat onderscheiden van je concurrentie en je op voorsprong zet binnen de markt.

Arbeidsvoorwaarden

Wat bieden we je?

  • Geschat brutosalaris van € 3.500 tot € 5.500 per maand op basis van 40 uur in de week.
  • Een vast contract, na gebleken geschiktheid.
  • Een goede werk / privé balans. In overleg kunnen het aantal uren worden ingevuld.
  • Voldoende opleidingsmogelijkheden
  • Je werkt in een team met betrokken en gezellige collega’s. Er worden regelmatig uitjes georganiseerd.
  • Een goed gevulde koffer met vakantiegeld en genoeg tijd (27 dagen op fulltime basis) om dit uit te geven. Je kunt zelfs dagen bijkopen!
  • Jouw lease auto staat voor je klaar om je bij onze klanten en projecten te brengen. Natuurlijk kun je deze ook privé gebruiken.
     
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in