+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Drachten.

Vrachtwagenchauffeur Drachten

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Timing Uitzendbureau

  • Uitzendbureau

Gevraagd

  • 36 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Rijbewijs Vrachtwagen (C)

Aanbod

  • Vast contract
  • 13,27 - € 15 p/u
  • Reiskostenvergoeding

Vacatureomschrijving

Wij zijn op zoek naar gemotiveerde kandidaten! Deze klant is een horeca groothandel en totaalleverancier in de foodservice markt. Heb jij passie voor eten, drinken en dienstverlening op topniveau? Lees dan snel verder! Het werk bestaat uit het afleveren van verse producten zoals groente en vlees, kruidenierswaren en diepvriesproducten. Het is belangrijk dat je dit binnen de gestelde tijd en met behoud van kwaliteit van de goederen doet. Je zal producten afleveren bij diverse bedrijven in de horeca, catering of zorgsector, zoals restaurants, ziekenhuizen en cafetaria’s. Omdat je het gezicht bent van onze klant, is het belangrijk dat je communicatief sterk en klantgericht bent. Gezien de werkzaamheden is het van belang dat je fysiek zwaar werk aan kan en een groot verantwoordelijkheidsgevoel hebt. Je bent namelijk verantwoordelijk voor het voertuig, de lading en je omgeving. Dit betreft een fulltime functie met werkdagen variërend van maandag t/m zaterdag. Ben of ken jij de persoon die wij zoeken? Dan ontvangen wij graag jouw reactie op deze vacature!

Wij bieden:

- Bruto uurloon tussen de € 13,27 en € 15.- excl. toeslagen;
- Je werkt maximaal 9 uur per dag, hebt de mogelijkheid om op tijd thuis te zijn voor het avondeten;
- De beste vrachtwagens + vaste routes;
- Reiskostenvergoeding;
- Korting op het assortiment, voordelig inkopen! Onlangs klaar met je opleiding? Wij bieden je een perfecte begeleiding om ervoor te zorgen dat jij binnen no-time genoeg werkervaring op gaat doen. Kortom een afwisselende functie binnen een organisatie die volop in beweging en ontwikkeling is, geen dag is hetzelfde!

Wij vragen:

- Je hebt een rijbewijs C met Code 95;
- Je bent flexibel ingesteld, je springt bij als het drukker is dan verwacht;
- 36 uur per week beschikbaar, waaronder twee keer in de maand op zaterdag;
- Je bent representatief en klantgericht, je gaat een praatje met de klant niet uit de weg! Kun je de bovenstaande punten afvinken? Druk dan snel op de solliciteerknop!

Waar ga je werken:

Onze relatie is totaalleverancier voor de foodservice markt. Onze opdrachtgever is een groothandel voor de horeca. Cafetaria's, restaurants, hotels, sport -en zorgvoorzieningen krijgen al hun benodigde producten (food -en non food) geleverd tot over de drempel. Deze organisatie heeft een perfecte levering als hoofddoel. Werken bij deze organisatie betekend dat je mede verantwoordelijk bent voor deze perfecte levering. Dit kan jouw klantvriendelijkheid en brede glimlach zijn als bijrijder bij de bezorging, maar ook jouw harde en nauwkeurige werk in het magazijn. Op welke manier wil jij bijdragen?
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in