+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Drachten.
Laad meer vacatures

Senior allround monteur Drachten

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

PART Techniek

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • MBO of hoger
  • Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract

Vacatureomschrijving

Onze opdrachtgever ondergaat door de steeds sneller veranderende markt, meerdere organisatorische veranderingen. Daardoor wordt vaker de nadruk gelegd op het uitvoeren van variërende werkzaamheden en is een grote mate van flexibiliteit nodig. We zijn op zoek naar een flexibele Senior Mechanics met een groot verantwoordelijkheidsgevoel.

Als Senior Mechanic ben je verantwoordelijk voor het compleet en correct opleveren van een systeem (waaronder gangways en motion compensated cranes). Je bent proactief en hebt een “hands on” mentaliteit. Je bewaakt de kwaliteit en in samenwerking met de voorman draai je enerzijds op de locatie in Drachten een realisatieproject, anderzijds reis je meerdere keren per jaar af naar wereldwijde locaties bij klanten en zorg je samen met een coördinator voor het compleet en correct opleveren van de equipment. Op locatie bij de klant zijn je sturende en communicatieve eigenschappen belangrijk.

Voorkomende taken:

  • Stelt eindproducten samen uit mechanische, hydraulische en elektrische componenten conform specificaties, tekeningen, afgesproken werkvolgorde (veiligheid)voorschriften en binnen de gestelde tijd. Het nauwgezet uitvoeren van de geïnstrueerde bouwvolgorde en testen van bijbehorende functies.
  • Zorgen voor een juiste koppeling en bevestiging (met aandacht voor o.a. aanhaalmomenten, toleranties, bescherming, smering en uitlijning) van de diverse onderdelen, constructie- en samengestelde delen. Controle hierop tijdens alle stappen in het proces. Extra aandacht voor de reinheid gedurende het gehele proces van hydraulische leidingen en componenten.
  • Je kan mechanische/elektrische/hydraulische tekeningen doorgronden en overbrengen aan lokale monteurs;
  • Je doorziet de samenkomst van elektrisch/hydraulisch en mechanisch;
  • Je organiseert toolboxen en helpt de scheepswerf bij “moeilijke acties” zoals: complexe hijsacties, lassen van torens en plaatsen van kranen en TAB’s op flensen;
  • Afnemen druktesten/flushing op locatie aan de hand van de voorgeschreven protocollen;
  • Opleveren correct ingevulde (Torque) procedures;
  • Deelnemen aan evaluaties om zo het installatieproces te verbeteren.
  • In deze functie wordt zoveel mogelijk in dagdienst gewerkt maar wordt de flexibiliteit verwacht om op afwijkende tijden en weekenddiensten werkzaam te zijn. Bij werkzaamheden in het buitenland is een dagdienst van 12 uur de standaard.


Gevraagd

  • Je hebt een afgeronde technische opleiding op mbo-niveau (niveau 3 of 4) en beschikt bij voorkeur over enkele jaren werkervaring;
  • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal zowel mondeling als schriftelijk goed;
  • Je bent goed in mondeling overleg en weet informatie duidelijk en overtuigend over te brengen, zowel in een groep als in een één-op-één situatie;
  • Je bent flexibel ingesteld, waardoor je inzetbaar bent om ongeveer driemaal per jaar 2-3 weken bij de klant de installatiewerkzaamheden uit te voeren.


Aanbod

Werken bij de opdrachtgever van PART Techniek betekent werken bij een speler op wereldniveau in een bijzondere maakindustrie met uitmuntende kennis op hoog niveau. Bij onze opdrachtgever staat techniek en creatieve oplossingen bovenaan. Onze opdrachtgever heeft een informele en aangename werksfeer binnen een dynamische werkomgeving. Wij houden van korte communicatielijnen. Wij bieden de juiste kandidaat een marktconform salaris en een uitgebreid pakket aan secundaire voorwaarden.



Bedrijfsomschrijving

PART Techniek heeft door de jaren heen een groot netwerk ontwikkeld in voornamelijk Noord-Nederland. PART Techniek is een technisch bemiddelaar wat zich volledig richt op techniek en mogelijkheden biedt voor eenieder die toe is aan die eerste of volgende stap in zijn of haar carrière. We zoeken, bemiddelen en begeleiden talent in elke fase van zijn of haar carrière. Of je nu MBO-, HBO- of WO-niveau hebt. Of je nu junior, medior of senior bent. Of je nu machines bedenkt, tekent, bouwt, onderhoudt of vernieuwd. PART Techniek helpt jou om die belangrijke juiste keuze te maken!
Door onze jarenlange ervaring in, passie voor en kennis van de technische sector weten we door een laagdrempelige en persoonlijke aanpak prachtige opdrachtgevers in contact te brengen met de juiste technische professional.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in