+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Drachten.

Interieurverzorger, drachten Drachten

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Bee-flexx

  • Uitzendbureau

Gevraagd

  • 40 uur
  • LBO / VMBO of hoger
  • Medior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.210 - € 2.811 p/m

Vacature in het kort

Voor een baan als interieurverzorger in de omgeving van Drachten zoeken we iemand die 8 uur per week beschikbaar is. Je gaat aan de slag in een kantoorpand waar je verschillende schoonmaaktaken uitvoert, zoals stof afnemen, stofzuigen, en de kantoorkeuken opruimen. Je werkt 4 dagen per week, wat goed te combineren is met andere verplichtingen. Er is kans om meer uren te werken en cursussen te volgen. Dit is een mooie kans om in een schoonmaakbedrijf te starten en je vaardigheden te ontwikkelen. Klaar om meer te weten te komen over deze kans? Lees nu verder!
 

Volledige vacaturetekst

Interieurverzorger gezocht voor in de omgeving van Drachten
Woon je in Drachten en ben je opzoek naar een fijn te combineren baan? Wil jij je voor langere tijd inzetten en daarmee de mogelijkheden uitbreiden? Ben je hiervoor 8 uur per week beschikbaar? Lees dan snel verder.

Het betreft de schoonmaak van een kantoorpand. Hier ben je verantwoordelijk voor het afnemen en afstoffen van bijvoorbeeld bureaus, stoelen en andere oppervlakken, het stofzuigen en dweilen van de vloeren, het legen van de prullenbakken en ruim je eventueel de kantoorkeuken op. Naast deze werkzaamheden zorg je er ook voor dat de toiletten weer schoon zijn en dat de toiletartikelen zijn aangevuld. Voor jou is dit geen probleem want jij kan dit alles bijna met je ogen dicht.

Voor dit bedrijf ga je 4 dagen per week aan het werk. Dit is op maandag, dinsdag en woensdag van 16:30 tot 19:30 en op vrijdag van 15:30 tot 18:30. Omdat de werktijden op het einde van de dag/avond zijn, is dit prima te combineren met bijvoorbeeld school of werk. Uitbreiding in uren is op langer termijn te bespreken. De mogelijkheden zijn dan ook erg divers. Je zou ook verschillende cursussen en certificaten kunnen behalen om je vaardigheden en kennis uit te breiden. Het bedrijf zelf is niet alleen gespecialiseerd in de reiniging van verschillende omgevingen, maar ook het onderhouden en renoveren hiervan. Ben jij nou benieuwd naar de mogelijkheden? Solliciteer dan snel.

Gevraagd

Wat wij vragen
  • Minimaal 1 jaar ervaring in een soortgelijke functie.
Wat wij bieden
  • Een passend salaris volgens het schoonmaak CAO tussen de €2.209,74 en de €2.810,75 op basis van een fulltime werkweek (38 uur). Uiteraard afhankelijk van je ervaring en leeftijd;
  • Kans op meer uren en een vaste aanstelling.


Aanbod

Over BEE-Flexx
BEE- Flexx is de onderneming die gaat en staat voor een leven lang leren. Wij willen ons onderscheiden in de markt door terug te gaan naar de basis, volgens ons is dat door mensen als mensen te zien. Ons doel is zoveel mogelijk mensen die bij ons werken een mooi contract te bieden en samen met onze klanten te kijken naar een duurzamere inzetbaarheid. We houden van persoonlijk contact en lopen net een stapje harder voor onze medewerkers en klanten.

We zien jouw periode bij ons als een Journey. Samen maken we een reis van werk zoeken, opleiden tot aan het verkrijgen van een mooi contract waarbij uitzicht is op een vaste aanstelling. Dat is ons motto: wees flexibel samen met je flexmedewerkers, want samen bouw je aan een mooie toekomst. Wij leren ook elke dag, want zeg nou eens eerlijk ieder mens is anders en wil ook naar zijn of haar wensen geholpen worden. Past ons motto nou helemaal bij jou? Dat vinden wij top! Reageer gauw via onderstaande button of Neem voor meer info contact op met telefoonnummer: 050-7001908
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in