+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Drachten.
Laad meer vacatures

Operator Drachten Drachten

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

MF

  • Uitzendbureau

Gevraagd

  • 32 - 40 uur
  • Geen opleiding vereist
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.600 - € 3.000 p/m

Vacature in het kort

Hou je van het oplossen van problemen en werk je graag met machines? Dan is de functie van operator iets voor jou! Je komt te werken op de mengerij, pers- of kalanderafdeling. Je leert hoe je de machines moet bedienen en problemen oplost. Je werkt in een klein team en bouwt een goede band op met je collega's. Je werkt in 3-ploegendienst, dus elk weekend ben je vrij. Het bedrijf zorgt voor een interne opleiding en een hecht team. Klaar voor een nieuwe uitdaging? Lees verder om te zien of deze vacature bij jou past.
 

Volledige vacaturetekst

Ben jij iemand die graag verantwoordelijk is voor het goed laten verlopen van processen, geniet jij van het oplossen van uitdagende problemen en heb jij een passie voor techniek? Dan past de functie operator goed bij jou! Benieuwd naar meer? Lees snel verder en ontdek wat deze functie voor jou kan betekenen!

Je wordt ingezet op de mengerij, pers- of kalanderafdeling. Als nieuwste teamlid wordt jou onder goede begeleiding de werkzaamheden geleerd. Jij weet hierdoor hoe je de machines moet bedienen. Daarnaast leer je herkennen wanneer er storingen zijn, kleine storingen los je zelf op en bij grotere storingen schakel je de technische dienst in. Ook zorg jij ervoor dat je werkplek altijd opgeruimd is, zodat jij en je collega's veilig kunnen werken. Je werkt in kleine teams, waardoor jij met je collega's een goede band opbouwt. 

Je werkt in 3-ploegendienst, hierdoor ben je elk weekend vrij! Elke week heb je een andere dienst. De ochtenddienst is van 06:00 tot 14:00, de middagdienst is van 14:00 tot 22:00 en de nachtdienst is van 22:00 tot 06:00.


Over het bedrijf

Je gaat werken bij Dunlop Conveyor Belting in Drachten. Zij streven er al tientallen jaren naar om dé producent en leverancier te zijn van de meest veilige en complete transportbanden, bijbehorende diensten en service voor de mijnbouw en industriële sector. Op de werkvloer heerst er een prettige en gemoedelijke sfeer, waarbij iedereen altijd klaarstaat voor elkaar. Dit verklaart ook waarom het gemiddelde dienstverband van het personeel meer dan 15 jaar bedraagt! 

De fabriek is gevestigd in het hart van Drachten, en het is uitstekend bereikbaar vanuit Groningen, Heerenveen, Leeuwarden en nabijgelegen plaatsen. De afstand van Groningen naar de fabriek bedraagt ongeveer 35 km, terwijl het vanuit Heerenveen slechts 20 km is. Er zijn voldoende gratis parkeermogelijkheden beschikbaar, en je ontvangt een vergoeding voor je reiskosten.


Wat wij bieden
  • Een bruto maandsalaris van minimaal € 2600,- en maximaal € 3000,- (conform CAO rubber & kunststof);
  • Een interne opleiding tot volwaardig operator;
  • Een hecht team met veel collegialiteit en waarin je nauw samenwerkt.
Wat wij vragen
  • Een afgeronde MBO-3 opleiding;
  • Aantoonbare affiniteit met techniek;
  • Ben je woonachtig in de omgeving van Drachten en ben je fulltime beschikbaar (in ploegendienst).

Wil je eens binnenkijken bij Dunlop Conveyor Belting om te zien of jij jezelf hier ziet werken? Dit is mogelijk! Neem voor meer info contact op met Carina via 0512 542 742 voor een rondleiding. 

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in