+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Drachten.
Laad meer vacatures

Monteur OTD - allround mechanic Drachten

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Randstad

  • Uitzendbureau

Gevraagd

  • 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior

Aanbod

  • Tijdelijk contract
  • 3.100 - € 3.500 p/m

Vacature in het kort

In deze functie werk je als allround monteur in een groot bedrijf dat met high-tech producten werkt. Je gaat machines onderhouden en repareren. Dit is belangrijk werk, want je zorgt dat alles goed blijft werken. Je werkt in een team met verschillende technici. Er is veel te leren en je kunt groeien in je werk. Het is een kans om direct bij het bedrijf te beginnen. Je werkt fulltime overdag. Enthousiast om verder te verkennen? Ontdek alle details hieronder!
 

Volledige vacaturetekst

Ben jij een techneut en zie je het wel zitten om bij de Philips in Drachten te werken? Lees dan deze vacaturetekst en/of solliciteer meteen!

wat bieden wij jou
  • Salaris tussen 3100 - 3500 euro bruto per maand
  • Direct op contract bij Philips
  • dynamische werkomgeving met veel afwisseling
  • Fulltime functie in dagdienst
wie ben jij

In deze functie neem jij de verantwoordelijkheid voor verbetering van onderhoud aan productiemachines. Het betreft o.a. verbeteringen in veiligheid, opbrengst, kosten, kwaliteit en/of efficiëntie.

  • Je hebt een afgeronde MBO niveau 4 of MTS opleiding in de richting van elektrotechniek, besturingstechniek, mechatronica of algemene operationele techniek (AOT)
  • Je hebt meerdere jaren ervaring met complexe productiemachines
  • Je hebt kennis van onderhoudssystematiek en –methodes
wat ga je doen

Als allround monteur binnen de Onderhoud Technische Dienst (OTD) ben je verantwoordelijk voor onderhoud en reparaties binnen de fabriek. Denk hierbij aan het oplossen van storingen of het vervangen van onderdelen. Dit doe je o.a. bij machines, robots en productiebanden. Je hebt dagelijks te maken met complexe vraagstukken. Het is daarom van belang dat je vakkundig en nauwkeurig te werk gaat. Dit om zo goed mogelijk je taken uit te kunnen voeren. Hierin spelen je eigen waarnemingen en gesprekken met collega's ook een rol.

Verder kun je goed zelfstandig werken. Je hebt vertrouwen in je eigen kennis en kunnen. Als allround monteur houdt je van divers en uitdagend werk. Je denkt actief mee over het verbeteren van veiligheid, kwaliteit, efficiëntie. Ook denk je na over efficiëntere werkmethoden binnen de afdelingen. Daarnaast ben je ook bekend met de veiligheidsnormen.

  • Opzetten van preventief onderhoud voor de productiemiddelen.
  • Planning en uitvoering van verschillende onderhoudsactiviteiten en het uitvoeren van probleemoplossingsactiviteiten.
  • Bedenken en realiseren van verbeteringen aan machines om de staat van onderhoud op hoger peil te krijgen
waar ga je werken

De onderhouds-technische dienst (OTD) binnen de afdeling Moulding & Deco. De OTD bestaat uit ploegmonteurs en dagdienstmonteurs die gezamenlijk het productiemachinepark voor het produceren en lakken van kunststof onderdelen in optimale conditie houden.

Philips is een internationaal bedrijf die zich bezighoudt met geavanceerde technologie. Je komt te werken in een dynamische en innovatieve productieomgeving. Jouw team bestaat uit verschillende technici met elk hun eigen vaardigheden. Hierdoor zijn er genoeg leer- en doorgroeimogelijkheden. Philips biedt jou nu ook een kans om direct op contract te komen. Durf jij de (over)stap te maken?

sollicitatie

Vragen? Bel of app gerust voor meer informatie.

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Aanbod

Sollicitatieprocedure
Je maakt een 'mijn Randstad' account aan om te kunnen reageren op onze vacatures. Dit doe je automatisch wanneer je voor het eerst een sollicitatie afrondt bij Randstad, heel eenvoudig dus. Via je 'mijn Randstad' account beheer je gemakkelijk je gegevens en gaan je volgende sollicitaties nog sneller!
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in