+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Drachten.
Laad meer vacatures

Procesoperator, 5 ploegendienst Drachten

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Randstad

  • Uitzendbureau

Gevraagd

  • 33 uur
  • MBO of hoger
  • Junior

Aanbod

  • Tijdelijk contract
  • 3.147 p/m
  • Ploegentoeslag, Reiskostenvergoeding

Vacature in het kort

Voor een baan als procesoperator bij Philips in Drachten zoeken we iemand die wil werken met babyflesjes en babyspeentjes. Je krijgt een goed salaris en werkt in ploegendienst. Er is ook een inwerktraject en kans op interne opleidingen. Je gaat machines bedienen, storingen oplossen en meedenken over hoe het werk nog beter kan. Het is belangrijk dat je veilig werkt en weet hoe je machines gebruikt. Je komt te werken in een groot en internationaal bedrijf dat graag samenwerkt om goede producten te maken. Wil jij jouw talenten laten zien? Lees verder!
 

Volledige vacaturetekst

Voor Philips in Drachten zijn we op zoek naar procesoperators. Je gaat in deze functie werken op de afdeling Mother and Childcare in de 5 ploegen met voldoende ontwikkelingsmogelijkheden. Verder ontvang je ook nog eens een goed salaris. Klinkt dat je als muziek in de oren? Lees vooral verder en vergeet niet om je sollicitatie achter te laten.

wat bieden wij jou
  • Bruto maandsalaris vanaf € 3.147 inclusief toeslag
  • Werken in de 5 ploegen o.b.v. 2-2-1 (of 2) rooster
  • Vaste ploegentoeslag over ieder gewerkt uur
  • Baan voor de langere termijn
  • Uitgebreid inwerktraject en interne opleidingen
  • Reiskostenvergoeding van maximaal 9,50 per dag
wie ben jij

Om deze functie uit te kunnen voeren is het belangrijk dat je al ervaring hebt als (proces)operator. Ook heb je kennis van de hygiëne- en veiligheidsvoorschriften. Verder beschik je over:

  • Minimaal afgeronde Mbo-opleiding niveau 3 in de techniek;
  • Kennis van technische processen;
  • Bereid om te werken in de 5 ploegen o.b.v. 2-2-1 (of 2) rooster;
  • Je bent communicatief en analytisch sterk.
wat ga je doen

Je gaat aan het werk op de afdeling Mother and Childcare. Je werkt hier samen met collega’s aan de productie van babyflesjes en babyspeentjes. Je wordt eerst in een aantal weken opgeleid om de lijn om de werkmethodes goed te leren kennen.

Samen met jouw collega’s ben je verantwoordelijk voor meerdere productielijnen, zoals moulding machines, assemblagelijnen en inpakmachines. Jouw werkzaamheden bestaan voornamelijk uit het bedienen van de machines, verhelpen van storingen, uitvoeren van controlerondes en onderhoudswerkzaamheden. Dit kunnen zowel handmatige als computergestuurde machines zijn. Bij storingen schat jij in of je dit zelf kunt oplossen of dat de technische dienst er aan te pas moet komen. Jij bent bekend met de hygiëne en veiligheidsinstructies. Bij Philips ligt voornamelijk de focus op Lean werken en 6S-methode. Het wordt ook erg op prijs gesteld als je mee kunt denken over het verbeteren van het productieproces.

waar ga je werken

In Drachten staat één van de grootste ontwikkel- en productiecentra van Europa, namelijk Philips. Hier werken 2000 mensen uit alle delen van de wereld samen aan de productie van scheerapparaten en babyartikelen. Philips streeft naar een gezonde en duurzame wereld door vernieuwing en wil het leven van klanten verbeteren. Werken bij Philips betekent gezamenlijk werken aan een doel! Is je interesse gewekt? Solliciteer dan snel en wie weet kunnen wij jou binnenkort feliciteren met jouw nieuwe baan bij Philips in Drachten!

sollicitatie

Ben jij enthousiast geworden na het lezen van deze vacature? Je kan hieronder direct solliciteren. Heb je nog vragen over de vacature dan ben ik te bereiken op 06-18262422 of via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.dstad.

Voldoe je niet aan de gestelde eisen? Kijk dan eens naar onze leer-werktrajecten van Randstad Vakopleidingen, via

#technieknoordoost

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Aanbod

Sollicitatieprocedure
Je maakt een 'mijn Randstad' account aan om te kunnen reageren op onze vacatures. Dit doe je automatisch wanneer je voor het eerst een sollicitatie afrondt bij Randstad, heel eenvoudig dus. Via je 'mijn Randstad' account beheer je gemakkelijk je gegevens en gaan je volgende sollicitaties nog sneller!
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in