+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Drachten.
Laad meer vacatures

Hoofd voorbereiding woningbouw Drachten

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Heijmans industrieel bouwen

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 32 - 40 uur
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • Auto v/d zaak

Vacature in het kort

Verbind commercie met productie en leid 3 afdelingen op een unieke locatie, waar je werkt aan woningbouw, ontwikkeling en renovatie. Je speelt een cruciale rol in het bepalen van strategieën en het aanpakken van hedendaagse uitdagingen zoals de woningmarkt en energietransitie. Geniet van flexibele werktijden, de mogelijkheid tot thuiswerken, en een warm welkom met een uitgebreid inwerktraject. Ontwikkel jezelf verder met onze Heijmans Academie en vier samen met collega's jullie successen. Intrigeert wat je hebt gehoord? Ontdek nu meer!
 

Volledige vacaturetekst

De commercie verbinden met de productie. Leidinggeven aan 3 afdelingen. En dat op de bijzondere Heijmans-vestiging in Drachten, waar we niet alleen werken aan woningbouw maar ook aan ontwikkeling én renovatie. Dat is jouw rol als hoofd voorbereiding. Extra boeiend? Je denkt mee over de juiste aanpak van projecten én bepaalt mede onze overkoepelende strategie in de regio. Bovendien kun je terugvallen op de expertise van een betrokken team waarmee je de huidige uitdagingen rondom onder meer krapte op de woningmarkt en de energietransitie aanpakt.

Maak het mee

Of het nu gaat om een tender, de bouw van 20 woningen of de renovatie van een wijk in het aardbevingsgebied, steeds zorg jij dat de commerciële belangen geborgd zijn in de technische uitvoering. Daarnaast houd je scherp de planning, aanpak en technische uitvoerbaarheid van de projecten in de gaten. Dit doe je enerzijds door je eigen kennis in te brengen en anderzijds door sturing te geven aan de 3 afdelingen Ontwerpmanagement, Calculatie en Kopers- en bewonersbegeleiding. Samen met de 15 collega’s hier zet je keer op keer een mooi project neer en draag je écht bij aan het oplossen van de complexe problematiek in onze gebouwde omgeving.

Dit ga je doen:

  • Je hebt veel oog voor de medewerkers van je afdelingen. Zo maak je tijd om hen te begeleiden bij hun werk en te stimuleren in hun ontwikkeling. En heeft iemand problemen of is een collega ziek? Dan bied je een luisterend oor en help je met een oplossing.
  • Als MT-lid denk je samen met de directeur, de commercieel verantwoordelijke en de Hoofd Productie mee over de optimale inrichting van onze organisatie. Zie je ruimte voor verbetering? Samen met je MT leden heb je afstemming met Finance en HR komen jullie tot oplossingen en optimalisatieslagen in onze processen.
  • Je bent de rechterhand van de directeur. Je houdt hem goed op de hoogte van de stand van zaken binnen je afdelingen en de projecten. Ook denk je mee over de juiste aanpak van tenders.
  • Je gaat regelmatig in gesprek met tendermanagers en commercieel bedrijfsleiders. Bij complexe projecten ga je ook om tafel met de opdrachtgever. Zo heb je alle wensen scherp.
  • Dankzij je een-op-een gesprekken, bijvoorbeeld met ontwerpmanagers, het hoofd calculatie en teamleider, en kopers- en bewonersbegeleiding, houd je grip op de verschillende projecten. Omdat je ook deelneemt aan de overleggen van alle hoofden voorbereiding binnen Heijmans, weet je ook wat er landelijk speelt.
  • Je zet je kennis en kunde in om te zorgen dat mensen prettig kunnen wonen, werken en verbinden. Hierbij focus je op het realiseren van een duurzaam en toekomstbestendig Nederland. Zo bouw je mee aan onze visie ‘Samen op weg naar 2030’.
Samen zijn we één

Bij Heijmans Woningbouw Noord heb je zo’n 80 collega’s met uiteenlopende functies. Samen richten we ons op woningbouw, ontwikkeling en renovatie. We vormen een hechte club en trekken graag samen op. We staan voor kwaliteit, zijn bereid elkaar te helpen en tonen interesse in elkaar. Daarbij krijg je veel vrijheid om je functie zelf vorm te geven. Daarnaast is er de ruimte en flexibiliteit om af en toe thuis te werken.

Dit bieden wij jou
  • Een vast contract.
  • Een goed salaris passend bij je kennis en ervaring.
  • Een Winst Afhankelijke Gratificatieregeling maakt onderdeel uit van je beloning.
  • De vrijheid om je werktijden zelf in te delen. Ook is er de mogelijkheid om thuis te werken.
  • Een prettige werksfeer: als collega’s staan we altijd voor elkaar klaar en komen we regelmatig samen om onze successen te vieren.
  • Een warm welkom. Tijdens twee introductiedagen maak je uitgebreid kennis met ons bedrijf, daarna volg je een inwerktraject.
  • Veel ontwikkelmogelijkheden, onder meer via onze eigen Heijmans Academie en via praktijkgerichte trainingen, gegeven door je eigen professionele collega’s.
  • Een goede balans tussen werk en privé.
  • Een werkplekvergoeding om het thuiswerken zo aangenaam mogelijk te maken.
  • Een smartphone, laptop en auto van de zaak. Of een mobiliteitsbudget in plaats van een auto.
  • Arbeidsvoorwaarden volgens de cao Bouw & Infra.
Dit ben jij

Met je scherpe blik heb jij mogelijke risico’s in tenders en projecten goed in beeld. Dankzij je open manier van communiceren voelen mensen zich snel op hun gemak bij jou. Je voelt goed aan wat anderen nodig hebben, houdt het overzicht en bewaart de rust. Ook herken je je in de kernwaarden van het Heijmans-DNA: samenwerken, eigenaarschap en resultaatgericht. Bovendien treed je doortastend op en creëer je op natuurlijke wijze draagvlak voor je beslissingen. Verder heb je:

  • Een hbo-diploma van een relevante opleidingsrichting.
  • Enkele jaren ervaring in een vergelijkbare rol.

Voldoe je niet geheel aan alle eisen, maar heb je wel de potentie en ambitie je te ontwikkelen tot een volwaardig hoofd voorbereiding woningbouw? Ook dan nodigen we je van harte uit te solliciteren. We gaan graag met je in gesprek over de mogelijkheden.

Sollicitatieproces

Je ziet met regelmaat trotse gezichten wanneer we weer een stukje Nederland hebben gebouwd. Die trots noemen we ons gele hart. Zie je nieuwe kansen of mogelijkheden?

Eerst weten hoe jouw sollicitatieproces eruit ziet?

Solliciteer

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in