+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Systeem- en applicatiebeheerder Drachten

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

PART Techniek

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract

Vacature in het kort

Als Systeem- en Applicatiebeheerder zorg je voor de ICT-systemen en programma s. Je beschermt belangrijke gegevens en zorgt dat alles goed werkt. Je helpt collega's met problemen en zorgt dat iedereen goed kan werken met de computers. Ook werk je aan het verbeteren van de ICT. Je leert veel en kunt doorgroeien naar meer verantwoordelijkheid. Je werkt met verschillende technologieën zoals Microsoft en Linux. Dit is een kans om in de ICT te groeien. Wil jij jouw talenten laten zien? Lees verder!
 

Volledige vacaturetekst

Als Systeem- en applicatiebeheerder ben je verantwoordelijk voor het beheren en onderhouden van de ICT-infrastructuur en applicaties. Je zorgt samen met je collega’s voor een optimale bescherming en betrouwbaarheid van bedrijf- en persoonsgegevens en daarnaast een zo goed mogelijke bereikbaarheid en werkbaarheid van systemen en data. De werkzaamheden variëren van helpdesk tot beheer en advisering over de beste configuratie van hard- en software. ICT heeft bij SMST ook een ondersteunende rol binnen de producten die ze in projecten oplevert. Ook daarin hebben netwerken en datasecurity een belangrijke rol. Hier komen IT en OT steeds nauwer samen.

Je ondersteunt gebruikers in hun gebruik van systemen en applicaties. Je bereid de werkplekken voor en onderhoud deze. Je werkt mee aan in het implementeren, onderhouden en ondersteunen van applicaties op servers- en werkstations. Je bent in deze functie ook betrokken bij het verder ontwikkelen en implementeren van de ICT infrastructuur en applicatielandschap. Belangrijke begrippen in je functie zullen zijn: virtualisatie, Microsoft Windows, Microsoft 365, Azure Entra, Linux, SQL, ERP, PDM, VPN, 3CX, firewalls, netwerken en databeveiliging.

Dit is een doorgroeifunctie waarbinnen je jezelf kunt ontwikkelen in je functie met verdergaande verantwoordelijkheden.



Gevraagd

  • Je hebt een afgeronde opleiding MBO+ (minimaal niveau 4) of HBO ICT;
  • Je hebt ervaring met of bent bekend met Windows / (Debian) Linux. Kennis van Windows server producten is een pré;
  • Je hebt ervaring met de Microsoft 365 applicatie suite. Kennis van het M365 beheer platform en de Azure diensten is een pré;
  • Je kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken;
  • Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel, je gaat analytisch te werk en vindt het leuk om problemen op te lossen;
  • Je bent proactief en leergierig;
  • Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden, zowel in het Nederlands als Engels;
  • Je kunt je inleven in je gebruikers en ze jouw IT kennis begrijpelijk overdragen.


Aanbod

  • Een aanstelling bij een boeiend, uniek en dynamisch bedrijf;
  • Goed salaris, passend bij de functie;
  • 25 vakantiedagen en opbouw van 13 ADV-dagen per jaar (op basis van fulltime);
  • Ruimte voor opleiding en trainingen.


Bedrijfsomschrijving

PART Techniek heeft door de jaren heen een groot netwerk ontwikkeld in voornamelijk Noord-Nederland. PART Techniek is een technisch bemiddelaar wat zich volledig richt op techniek en mogelijkheden biedt voor eenieder die toe is aan die eerste of volgende stap in zijn of haar carrière. We zoeken, bemiddelen en begeleiden talent in elke fase van zijn of haar carrière. Of je nu MBO-, HBO- of WO-niveau hebt. Of je nu junior, medior of senior bent. Of je nu machines bedenkt, tekent, bouwt, onderhoudt of vernieuwd. PART Techniek helpt jou om die belangrijke juiste keuze te maken!
Door onze jarenlange ervaring in, passie voor en kennis van de technische sector weten we door een laagdrempelige en persoonlijke aanpak prachtige opdrachtgevers in contact te brengen met de juiste technische professional.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in