+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Drachten.

Product Developer Drachten

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Continental Candy Industries

Gevraagd

  • 36 - 40 uur
  • MBO of hoger
  • Medior
  • Engels (taal)

Aanbod

  • Vast contract

Vacature in het kort

Bij CCI maken we snoep voor iedereen, van suikervrij tot ouderwets lekker. We zoeken een Product Developer die van snoep houdt en graag nieuwe dingen bedenkt. Je werkt in ons laboratorium en zorgt dat jouw snoepideeën echt gemaakt kunnen worden. Samen met collega's zorg je voor het beste snoep. Je bedenkt recepten, test nieuwe snoepjes en zorgt dat alles op tijd klaar is. Als je van snoep en creatief bezig zijn houdt, is dit de perfecte baan voor jou! Lees door en ontdek hoe deze kans jouw carrière kan transformeren.
 

Volledige vacaturetekst

Wij zijn CCI.Samen met zo’n 300 collega’s willen we graag zo veel mogelijk zoete momenten delen met onze afnemers en consumenten. Dat doen we door het ontwikkelen en produceren van suikervrij, suikerarm en vegan snoepgoed, en met ons brede assortiment ouderwets lekkere zoetwaren. We produceren onze snoepjes in vier fabrieken in Nederland (Drachten, Oosterwolde, Hoorn) en Duitsland (Metelen).

Made to smile, share & care!
Als ambitieuze en betrouwbare organisatie volgen wij de ontwikkelingen op het gebied van voeding op de voet. Daarom is onze ambitie om snoep te maken die voor iedereen toegankelijk is en daarbij aansluit bij onze missie: Sweets for All. We werken aan de beste kwaliteit, in een dynamische omgeving. Dit vraagt om ambitieuze en proactieve collega’s. Is het ontwikkelen van snoep jouw passie en wil je een belangrijke bijdrage leveren aan onze missie? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat ga je doen
Ben jij een creatieve productontwikkelaar die graag werkt in de zoete wereld van snoep? Dan zijn wij op zoek naar jou! Als Product Developer ontwikkel je met je creativiteit en expertise innovatieve snoepconcepten in ons laboratorium. Hierbij is het van belang dat je de strategie en ambitie van CCI in het achterhoofd houd; Sweets for All.
Naast ontwikkelen is het testen van deze concepten natuurlijk een ontzettend belangrijk onderdeel. Je begeleid het hele proces van begin tot eind zodat jouw concepten uiteindelijk op grote schaal in de fabriek geproduceerd kunnen worden.
Samen met de product en procestechnologen ben jij verantwoordelijk voor ons innovatieve snoepportfolio en rapporteer je aan de manager van R&D. Je stelt planningen op en bepaalt je prioriteiten. Daarbij behoren onder meer de volgende taken:
  • Het opstellen van recepturen;
  • Coördineren van projecten die gericht zijn op het harmoniseren van grondstoffen en recepturen;
  • Het ontwikkelen van nieuwe ideeën en concepten met betrekking tot productinnovaties;
  • Begeleiden van de fabriekstesten en vervolgacties nemen op basis van de resultaten en bevindingen die voortkomen uit projecten;
  • Verantwoordelijkheid voor de kwaliteit van de monsters, de juistheid van recepturen en het op tijd afronden van de projecten;
  • Adviseren op technologisch gebied, zowel gevraagd als ongevraagd, en onderhouden van je contact met diverse interne en externe partijen.
Kortom, als Product Developer speel je een cruciale rol in de productontwikkeling en ben je verantwoordelijk voor de innovatie van ons snoepportfolio. Ben jij de nieuwsgierige, creatieve en oplossingsgerichte productontwikkelaar die wij zoeken? Solliciteer dan nu en kom ons team versterken!

Gevraagd

Wie zoeken wij
Wij zijn op zoek naar een creatieve en oplossingsgerichte Product Developer die nieuwsgierig is naar nieuwe ideeën en innovaties. Jij bent iemand die nauwkeurig kan werken. Jij hebt een open persoonlijkheid en bent makkelijk toegankelijk. Daarnaast heb jij een voeding gerelateerde opleiding afgerond en beschik je over goede sensorische vaardigheden. Daarnaast is de Engelse taal een vereiste en de Duits taal een pré. We zoeken een collega die creatief is en bruist van de ideeën!

Aanbod

Wat bieden wij jou
Een hele fijne informele werkplek, leuke collega’s met wie je samenwerkt! Heldere en uitdagende strategische doelen om mee aan de slag te gaan, fruit op de zaak maar ook je eigen snoep scheppen, een laptop, telefoon en een salaris dat past bij je ervaring en de zwaarte van de functie. Je gaat werken in een dynamische werkomgeving waar ontwikkeling en innovatie belangrijk zijn. Bij CCI wordt jouw mening gewaardeerd, staan wij open voor nieuwe ideeën en is er voldoende ruimte voor je persoonlijke ontwikkeling.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in