+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Drachten.
Laad meer vacatures

BBL Leerling Monteur Intern Transport Drachten

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Werk en Vakmanschap

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 40 uur
  • Junior

Aanbod

  • BBL / Vast contract

Vacature in het kort

Wil je graag leren hoe je monteur wordt voor Intern Transport? Je krijgt een plek waar je veel kunt leren en waar je goed begeleid wordt. Je werkt in een modern bedrijf dat belangrijk werk doet. Hier leer je over verschillende technieken die te maken hebben met heftrucks en meer. Je krijgt de kans om in de praktijk te leren en jezelf te ontwikkelen. Dit alles in een familiaire sfeer waar je echt het vak kunt leren. Benieuwd naar de mogelijkheden? Lees verder om meer te ontdekken!
 

Volledige vacaturetekst

Wil jij het vak van monteur leren op het gebied van Intern Transport? Zoek je een uitdagende leerwerkplek waar je uitstekend begeleid wordt en naast een goed salaris ook veel vrijheid en zelfstandigheid krijgt? Vind je het verder belangrijk het vak te leren bij een familiair bedrijf waar de lijntjes kort zijn en waar alles tot in de puntjes is geregeld? Wacht niet langer en stuur vandaag nog je CV op!

Wat ga je doen?

Wist jij dat er bij heftrucks, reachtrucks, verreikers en hoogwerkers veel uitdagende techniek komt kijken? Denk aan mechanica, hydrauliek, elektrotechniek en mechatronica. In de prachtige, moderne werkplaats in Drachten wordt service en onderhoud aan de trucks verricht, voor klanten waar het bedrijf de trucks zelf aan verhuurt. Belangrijk werk! Want als deze trucks niet rijden, staat de logistiek stil en krijg jij je online bestelde pakketjes niet op tijd in huis. 

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en gemotiveerde BBL-leerling. Voor het lopende en het komende schooljaar hebben we weer een leerwerkplek beschikbaar. Heb je interesse? Geef je dan snel op!

We hebben mogelijkheden voor diverse technische opleidingsrichtingen (bijvoorbeeld monteur mechatronica, werktuigbouw of monteur mobiele voertuigen, zowel niveau 2 als 3).



Gevraagd

Functie-eisen

Er wordt van jou verwacht dat:
- je gemotiveerd, enhousiast en energiek bent;
- je een leergierge en nieuwsgierige houding hebt;
- je gevoel voor techniek hebt en je wilt ontwikkelen tot zelfstandig monteur;
- je vragen durft te stellen als iets niet duidelijk is;
- je een goede (werk)houding hebt (we kunnen op jou rekenen en je komt je afspraken na).

De sollicitatieprocedure in één overzicht:
- 1 gesprek met Werk en Vakmanschap over jouw ambities, competenties en motivatie;
- 1 gesprek bij het leerbedrijf;
- ging dit goed, dan is een meeloopdag mogelijk;
- ben je erover uit, dan schrijven wij jou samen in op het ROC;
- je ontvangt van Werk en Vakmanschap een leer-arbeidsovereenkomst voor de duur van jouw opleiding;
- aan de slag!



Aanbod

Arbeidsvoorwaarden

Naast een uitstekend salaris bieden wij kans op een vaste baan na je opleiding met ruime doorgroeimogelijkheden naar banen zoals werkplaatsmonteur, servicemonteur in de buitendienst met je eigen bus, teamleider service of application engineer. Je krijgt goede begeleiding van je praktijkbegeleider om de fijne kneepjes van het vak te leren. Je komt te werken in een leuk team met ervaren collega’s op wie je altijd terug kunt vallen.

Heb je vragen of wil je meteen in aanmerking komen voor deze functie? Stuur je vragen en/of CV naar of Neem voor meer info contact op met Rieuwert Braaksma via 06-57801823 en krijg binnen een werkdag reactie!



Bedrijfsomschrijving



Waar ga je werken?
Via Werk en Vakmanschap kom je te werken bij een relatief nieuw bedrijf in Drachten, die dagelijks service en onderhoud verricht aan door henzelf verhuurde intern transport. Denk hierbij aan heftrucks, verreikers en hoogwerkers. Een allround functie, waarbij je te maken krijgt met mechanische werkzaamheden, elektrotechnische en werkzaamheden op het gebied van motorvoertuigentechniek. Je komt te werken in een team van 3 monteurs. Eén van die monteurs is standaard in de werkplaats waardoor je altijd iemand om je heen hebt die je vragen kunt stellen of waar je op terug kunt vallen. Ook zijn er mogelijkheden om met een monteur mee in de service bus zodat je lekker op pad bent en je je begeleider ook dichtbij je hebt. Zoals je begrijpt zijn bij dit bedrijf de lijntjes erg kort, heerst er een familiaire sfeer en is de werksfeer bijzonder goed.Wie zijn wij dan?Werk en Vakmanschap is een landelijk samenwerkingsverband van honderden technische en industriële bedrijven. Dagelijks begeleiden wij werkzoekenden bij het vinden van een (leer)baan in de techniek. Bij ons staat kandidaat tevredenheid centraal en vinden wij het belangrijk dat jij, bij onze opdrachtgever goed terecht komt. Daarom kun jij bij onze opdrachtgever rekenen op zekerheid van een dienstverband, goede arbeidsvoorwaarden, scholing en persoonlijke loopbaanbegeleiding.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in