+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Drachten.
Laad meer vacatures

Logistiek Medewerker 2 ploegendienst Drachten

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

MF

  • Gecontroleerde werkgever
  • Uitzendbureau
MF

Gevraagd

  • Fulltime
  • MBO of hoger
  • Junior

Aanbod

  • Vast contract
  • 14,68 p/u
  • Ploegentoeslag

Vacature in het kort

Bij deze baan werk je met onbewerkt staal en leer je hoe je dit veilig verplaatst, soms met een bovenloopkraan. Je helpt bij het lossen en zorgen dat alles op de juiste plek komt. Het is een kans om te leren en te groeien in je werk. Je werkt in een team en kunt uiteindelijk een vast contract krijgen. Je krijgt ook de kans om meer te leren en je salaris is goed, met extra geld voor het werken in ploegendienst. Plus, we zorgen voor je werkkleding en schoenen. Benieuwd naar de rest? Lees door!
 

Volledige vacaturetekst

Ben jij een ervaren logistiek medewerker met kennis van bovenloopkranen, of sta je te popelen om deze vaardigheden te ontwikkelen? Dan hebben wij de perfecte kans voor jou! Ook als je nog geen ervaring hebt, geen zorgen! Wij bieden je de mogelijkheid om je op te leiden tot logistiek medewerker. Het belangrijkste is dat je gemotiveerd bent en bereid bent om in een 2-ploegendienst te werken.

Als logistiek medewerker maak je deel uit van een vast team collega's dat in de 2-ploegendienst werkt. Je dag begint met een vroege dienst om 06:00 uur en eindigt om 14:30 uur. De week erna draai je een late dienst van 14:30 uur tot 23:00 uur. In eerste instantie richt je je vooral op de goederenprocessen binnen de organisatie. Dit betekent dat je de binnenkomende chauffeurs ondersteunt bij het lossen van onbewerkt staal en ervoor zorgt dat het op de juiste locatie in de hal wordt geplaatst. Aangezien onbewerkt staal een zwaar product is en er met verschillende machines wordt gewerkt, is het belangrijk dat je weet hoe je het op een veilige manier verplaatst. Dit kan gebeuren met behulp van een terreinwagen of bovenloopkraan. Na deze stap kan jij of je collega aan de slag met het bewerken van het staal, om het vervolgens om te zetten in een op maat gemaakte order. Het volledige proces herhaalt zich daarna wanneer het bewerkte staal wordt opgehaald voor verzending. Wanneer je nog geen ervaring hebt met de bovenloopkraan, dan zijn er genoeg mogelijkheden om jou dit aan te leren.

Het staal waarmee je werkt, kom je wellicht op een later moment weer tegen. Het wordt namelijk geleverd aan verschillende sectoren, waaronder constructiebedrijven, scheepswerven en bruggenbouwers. Het is dus goed mogelijk dat de brug waar je later overheen rijdt, is gemaakt van het staal waarmee je hebt gewerkt!

 Wanneer jij gemotiveerd bent om hard te werken en dit ook op de werkvloer laat zien, dan zijn er mogelijkheden om een vast contract te krijgen.


Over het bedrijf

De opdrachtgever is gevestigd in Drachten en houdt zich voornamelijk bezig met grote en zware materialen namelijk staal. De producten wordt pasklaar geleverd en kan de klant snel en adequaat van materiaal voorzien. De opdrachtgever staat garant voor goede staalproducten en is al vele jaren ISO-gecertificeerd. Alle producten kunnen uit voorraad worden geleverd. Wij zijn voor hen op zoek naar logistiek medewerkers.


Wat wij bieden

Wat wij jou als logistiek medewerker bieden

  • Een leuke baan voor langere tijd, met de intentie om bij de opdrachtgever op contract te komen;
  • Mogelijkheden om certificaten of opleidingen te volgen;
  • Interne opleiding tot bovenloopkraan specialist;
  • Een startsalaris van €14,68 (Incl. ploegentoeslag van 112.5%)
  • Ontvang jij van ons werkkleding en werkschoenen
Wat wij vragen

Om aan de slag te kunnen als logistiek medewerker 

  • Ben jij bereid te werken in de 2-ploegendienst;
  • Ben je fulltime beschikbaar;
  • Ben je flexibel met overwerken of in overleg in het weekend willen werken bij grote drukte;
  • Woonachtig in de omgeving van Drachten.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in