+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Drachten.
Laad meer vacatures

Grondwerker Drachten

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

@WORK Personeelsdiensten

  • Uitzendbureau

Gevraagd

  • Fulltime
  • Junior/Medior/Senior
  • Rijbewijs Auto (B)

Aanbod

  • Vast contract

Vacature in het kort

Hou je van buiten werken en ben je sterk? We zoeken een grondwerker die goed samenwerkt. Je helpt de kraanmachinist en doet ook zelf werk met een schep. Je werkt in een team, maar soms ook alleen. Na het werk maak je alles netjes. Je krijgt een baan waar je veel buiten bent en een leuk team hebt. Je salaris krijg je elke week. Ook zijn er kansen om te leren en jezelf te ontwikkelen. Plus, er zijn leuke extra s zoals korting op sportscholen en je zorgverzekering. Lees verder voor meer informatie over deze mooie kans.
 

Volledige vacaturetekst

Werk je graag buiten aan wisselende projecten? Heb je ervaring als grondwerker en maak je graag samen met je collega's gebruik van jullie spierballen? Dan horen wij graag van je! Voor onze opdrachtgever in de omgeving van Drachten zoeken wij een (ervaren) grondwerker. Meer weten? Lees snel verder!

Wat ga je doen?

Als grondwerker ga je samen met een kraanmachinist en collega grondwerkers aan de slag. Je bent de oren en ogen van de minikraanmachinist. Jij geeft aan wanneer hij bijvoorbeeld voorzichtig moet graven. En daar waar de kraan niet kan graven, pak jij de schep op en steek je je handen uit de mouwen. Jullie werken als een team, maar er wordt ook van jou verwacht dat je bepaalde werkzaamheden zelfstandig gaat uitvoeren. Je zet afzettingen uit, graaft sleuven en geulen, plaatst buizen en andere objecten, helpt met egaliseren en verricht diverse andere werkzaamheden. Wanneer je klaar bent, zorg je er natuurlijk voor dat alles weer netjes dichtgemaakt en achtergelaten wordt.

Wat krijg je?

  • Een functie waarbij je fysiek in de buitenlucht aan het werk bent;
  • Een team met gezellige collega's;
  • Een baan voor langere tijd;
  • Salaris volgens cao, gebaseerd op leeftijd en werkervaring;
  • Wekelijks op woensdag jouw loon uitbetaald.

Wat verwachten wij van jou?

  • Je hebt ervaring als grondwerker of bent bereid om dit te leren;
  • Je bent in staat om fysiek zwaarder werk uit te voeren;
  • Bij voorkeur ben je in het bezit van een rijbewijs B(E);
  • Je bent in het bezit van een VCA-bewijs of bereid om deze te halen.

Waar kom je te werken?

De opdrachtgever is gespecialiseerd in het leggen, monteren en testen van kabels en leidingen: water, gas, elektra, telecom enzovoorts. Deze projecten worden uitgevoerd voor netwerkbedrijven, industriële ondernemingen en de overheid. De medewerkers zijn betrokken bij hun werk, klanten en omgeving. Het minimaliseren van overlast, milieubelasting en verspilling is hierbij een onmisbaar begrip.

De omgang met collega`s wordt door de huidige medewerkers als prettig en laagdrempelig omschreven. De directie is benaderbaar voor vragen en/of initiatieven. De opdrachtgever geeft je de kans om jezelf te ontwikkelen. Wil je graag een opleiding of cursus volgen? De mogelijkheid is er! De opdrachtgever verwacht niet dat jij op je eerste werkdag volledig zelfstandig te werk gaat. Het is belangrijk dat je snel linken legt en zaken oppakt.

Waarom@WORK Personeelsdiensten?

Wij vinden persoonlijke aandacht belangrijk! Wanneer jij op deze vacature reageert kun je erop rekenen dat wij ons uiterste best voor jou doen, maar daar stopt het niet voor ons! Zodra jij via@WORK aan de slag gaat, staan we klaar voor al je vragen. Daarnaast wordt het salaris wekelijks door ons uitbetaald en worden er regelmatig leuke acties georganiseerd (bijvoorbeeld het zomer- en winterfeest).

Bij ons krijg je ook de kans om jezelf te ontwikkelen, daarom investeren wij in cursussen en scholing zodat jij aan je loopbaan en ambities kan blijven werken. Dat jij gezond en vitaal naar je werk gaat is voor ons ook belangrijk, zo kan je via@WORK korting krijgen bij een aantal sportscholen in de regio en op je zorgverzekering bij De Friesland Zorgverzekeraar! Kortom, via@WORK werken levert veel meer op dan je denkt!

Ben je enthousiast geworden? Dan komen wij graag met jou in contact! Solliciteer door op onderstaande sollicitatiebutton te klikken, of neem contact met ons op. Mocht je nog op zoek zijn naar een nieuwe baan en is dit toch niet helemaal wat je zoekt? Ook dan ben je van harte welkom.



Aanbod

Voor meer informatie Neem voor meer info contact op met:
Berry Nieuwenhuis · via de button "Solliciteer nu" op deze pagina. · 0512-587999
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in