+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Drachten.
Laad meer vacatures

Installatiemonteur Drachten

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

@WORK Personeelsdiensten

  • Uitzendbureau

Gevraagd

  • Fulltime
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract

Vacature in het kort

Wil je meewerken aan een speciaal project in Drachten? Als installatiemonteur zorg je voor het aansluiten en installeren van leidingwerk en sanitair. Het werk is elke keer anders, dus je moet goed kunnen aanpassen. Je werkt zelfstandig maar wel in een team met een fijne sfeer. Het project duurt 3 tot 4 weken. Je krijgt een fulltime baan met veel vrijheid en een goed salaris. Ook zijn er kansen om te leren en te groeien. Plus, je krijgt korting op sporten en je zorgverzekering! Lees verder om te ontdekken waarom deze uitdaging op jou wacht.
 

Volledige vacaturetekst

Wil jij graag meewerken aan een tijdelijk project in Drachten? En heb je ervaring met het aanleggen en plaatsen van leidingwerk en sanitair? Dan zijn wij op zoek naar jou.

Wat ga je doen?

Als installatiemonteur verzorg jij zelfstandig de aansluiting en installatie van water, gas, riolering, badkamers en sanitair. Deze werkzaamheden zijn per project verschillend en vragen daarom om maatwerk. Dit zorgt ervoor dat je werkzaamheden zeer afwisselend zijn, waarbij wel een grote mate van zelfstandigheid verwacht wordt.

Het project waarbij je aan de slag gaat is een bestaand pand waar de behoefte is naar een andere indeling. Hierbij neem jij de aansluitingen en installatiewerkzaamheden voor jouw rekening. Dit project is gedurende 3 tot 4 weken in Drachten.

Wat krijg jij?

  • Een enthousiast team met een open, informele sfeer;
  • Een fulltime functie;
  • Een afwisselende baan met een hoge mate van zelfstandigheid;
  • Een marktconform salaris.

Wat verwachten wij van jou?

  • Je hebt ervaring als installatiemonteur en affiniteit met techniek;
  • Je beschikt over een afgeronde Mbo-opleiding richting installatietechniek of 3 jaar aantoonbare ervaring;
  • Je bent in het bezit van een VCA Basis diploma of bent bereid deze te behalen (dit kan via@WORK Personeelsdiensten).

Waar kom jij te werken?

Het bedrijf waar jij aan de slag gaat, werkt voor diverse opdrachtgevers. Ze verzorgen het installatiewerk bij particuliere woningen tot aan nieuwbouwprojecten, waarbij zij bij elke klant maatwerk leveren. Het bedrijf heeft de wensen van de klant hoog in het vaandel en doet er alles aan om deze te realiseren. Het team waarin je komt te werken bestaat uit enthousiaste, gemotiveerde vakmensen en er hangt een open, informele sfeer.

Waarom@WORK?


Wij vinden persoonlijke aandacht belangrijk! Wanneer jij op deze vacature reageert kun je erop rekenen dat wij ons uiterste best voor jou doen, maar daar stopt het niet voor ons! Zodra jij via@WORK aan de slag gaat, staan we klaar voor al je vragen. Daarnaast wordt het salaris wekelijks door ons uitbetaald en worden er regelmatig leuke acties georganiseerd (bijvoorbeeld het zomer- en winterfeest).

Bij ons krijg je ook de kans om jezelf te ontwikkelen, daarom investeren wij in cursussen en scholing zodat jij aan je loopbaan en ambities kan blijven werken. Dat jij gezond en vitaal naar je werk gaat is voor ons ook belangrijk, zo kan je via@WORK korting krijgen bij een aantal sportscholen in de regio en op je zorgverzekering bij De Friesland Zorgverzekeraar! Kortom, via@WORK werken levert veel meer op dan je denkt!

Ben je enthousiast geworden? Dan komen wij graag met jou in contact! Solliciteer door op onderstaande sollicitatiebutton te klikken, of neem contact met ons op. Mocht je nog op zoek zijn naar een nieuwe baan en is dit toch niet helemaal wat je zoekt? Ook dan ben je van harte welkom.



Gevraagd

  • Flexibel
  • Gedreven
  • Zelfstandig


Aanbod

Voor meer informatie Neem voor meer info contact op met:
Berry Nieuwenhuis · via de button "Solliciteer nu" op deze pagina. · 0512-587999
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in