+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Drachten.
Laad meer vacatures

Operator Drachten 3-ploegendienst Drachten

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

MF

  • Gecontroleerde werkgever
  • Uitzendbureau
MF

Gevraagd

  • 32 - 40 uur
  • Geen opleiding vereist
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.600 - € 3.000 p/m

Vacature in het kort

In deze functie werk je op een speciale afdeling en leer je alles over het bedienen van machines. Je lost kleine storingen zelf op en werkt in een team waar veiligheid belangrijk is. Je hebt afwisselende diensten en elk weekend vrij. Het bedrijf is wereldwijd bekend en je krijgt de kans om te groeien. Je werkt in een fijne omgeving met leuke collega's. Plus, je krijgt een goed salaris en reiskostenvergoeding. Klaar voor verandering? Lees verder!
 

Volledige vacaturetekst

Een baan als Operator in Drachten met een hoop aantrekkelijke voorwaarden, daarom springt deze vacature eruit. Het is een baan met toekomstperspectief. Wil je meer weten over de vacature? Lees dan snel verder!

Je wordt ingezet op kalanderafdeling. Als nieuwste teamlid wordt jou onder goede begeleiding de werkzaamheden geleerd. Jij weet hierdoor hoe je de machines moet bedienen. Daarnaast leer je herkennen wanneer er storingen zijn, kleine storingen los je zelf op en bij grotere storingen schakel je de technische dienst in. Ook zorg jij ervoor dat je werkplek altijd opgeruimd is, zodat jij en je collega's veilig kunnen werken. Je werkt in kleine teams, waardoor jij met je collega's een goede band opbouwt. 

Je werkt in 3-ploegendienst, hierdoor ben je elk weekend vrij! Elke week heb je een andere dienst. De ochtenddienst is van 06:00 tot 14:00, de middagdienst is van 14:00 tot 22:00 en de nachtdienst is van 22:00 tot 06:00.


Over het bedrijf

Bij je nieuwe werkgever maak je deel uit van een vooraanstaand wereldwijd bedrijf in de rubberindustrie. Hier heb je de mogelijkheid om in alle rust je taken uit te voeren, omringd door vriendelijke collega's. De werkomgeving is gastvrij en plezierig. Veiligheid is erg belangrijk en daarom is het belangrijk dat de veiligheidsvoorschriften gevolgd worden om zo ook voor een veilige werkomgeving te zorgen.

Het bedrijf is gevestigd in het hart van Drachten, en het is uitstekend bereikbaar vanuit steden als Groningen, Heerenveen, Leeuwarden en nabijgelegen plaatsen. De afstand van Groningen naar de werklocatie bedraagt ongeveer 35 km, terwijl het vanuit Heerenveen slechts 20 km is. Er zijn voldoende gratis parkeermogelijkheden beschikbaar, en je ontvangt een vergoeding voor je reiskosten.


Wat wij bieden
  • Een bruto maandsalaris van minimaal € 2600,- en maximaal € 3000,- (conform CAO rubber & kunststof);
  • Een interne opleiding tot volwaardig operator;
  • Een hecht team met veel collegialiteit en waarin je nauw samenwerkt.
Wat wij vragen
  • Een afgeronde MBO-3 opleiding;
  • Aantoonbare affiniteit met techniek;
  • Ben je woonachtig in de omgeving van Drachten en ben je fulltime beschikbaar (in ploegendienst).

Zou je graag willen werken als Operator in Drachten? Wacht dan niet langer en solliciteer direct! Wil je eerst een rondleiding in de fabriek? Dat is geen enkel probleem! Maak een afspraak met Carina Postma via het telefoonnummer (0512) 542 742.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in