+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Drachten.

Assistent Accountant Drachten

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Headhuntersteam

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract

Vacature in het kort

Wij, een accountantskantoor in Drachten, zoekt een nieuwe collega. Als assistent accountant werk je met een team dat klaar staat om te groeien. Je helpt klanten door financiële processen te verbeteren en geeft advies. Jouw inzet is belangrijk en je kunt veel leren. Je maakt jaarrekeningen, rapporten en helpt met belastingzaken. Het is een kans om jezelf te ontwikkelen en te werken in een open en professionele sfeer. Lees door en ontdek waarom wij de perfecte match voor jou kunnen zijn.
 

Volledige vacaturetekst

Bedrijfsprofiel

Onze opdrachtgever is een accountantskantoor met jarenlange ervaring in het MKB, Zorg & Welzijn en Stichtingen & Verenigingen, gevestigd in Drachten.
Het kantoor kenmerkt zich door een kritische betrokkenheid bij hun klanten. Zij werken met korte lijnen en zijn mede daardoor in staat slagvaardig te handelen.


Bedrijfscultuur

De cultuur van het accountantskantoor is open, direct en gebaseerd op goede persoonlijke relaties. De mensen die er werken zijn professionals die passie voor hun vak accountancy hebben en die hun kennis en ervaring graag willen delen met  hun klanten.

voor mijn opdrachtgever ben ik op zoek naar een toegewijde assistent accountant die samen met het team van enthousiaste professionals de groei van de dynamische accountantspraktijk wil stimuleren. Als assistent accountant heb je de mogelijkheid om echt een impact te hebben op de klanten. Je verantwoordelijkheid omvat het optimaliseren van financiële processen en nauw overleg met de klant. Je bent bereid om te investeren in je eigen ontwikkeling, wat zich vertaalt in het delen van kennis met collega's en klanten. Dankzij je expertise en vaardigheden ben je in staat om specifieke uitdagingen te identificeren en klanten hierover te adviseren.

Je belangrijkste taken omvatten:

  • Het opstellen van jaarrekeningen
  • Het creëren van tussentijdse rapportages
  • Het verzorgen van fiscale aangiften
  • Het herkennen van knelpunten en het geven van advies aan klanten
  • Klanten adviseren op basis van financiële gegevens en trends
  • Het onderhouden van contacten met klanten en collega's
  • Bijdragen aan de positieve ontwikkeling van onze organisatie en dienstverlening
Functie eisen

In deze functie werk je binnen de samenstelpraktijk en ben je betrokken bij diverse financieel-administratieve taken, van samenstellen tot fiscale aangiften. Er wordt van je verwacht dat je proactief bent in het onderhouden van klantrelaties en het signaleren van adviesbehoeften en nieuwe mogelijkheden voor financieel advies. Als zelfstandig aanspreekpunt voor klanten geef je inzicht in de bedrijfsvoering aan de hand van actuele cijfers en door het verstrekken van (tussentijdse) cijfers, begrotingen, prognoses en liquiditeitsoverzichten. Je bent klantgericht en geniet van de variatie in je werk. Dankzij je organisatorische vaardigheden kun je efficiënt omgaan met de diversiteit aan taken. De klanten vertegenwoordigen verschillende sectoren, waaronder zzp'ers in de bouw, restaurants en adviesbureaus.

De ideale kandidaat:

  • Heeft een afgeronde opleiding MBO 4 Bedrijfsadministratie of HBO Accountancy of Bedrijfseconomie
  • Heeft aantoonbare recente werkervaring bij een accountants- of administratiekantoor.
  • Is vakinhoudelijk up-to-date.
  • Heeft affiniteit met geautomatiseerde administraties.
  • Voelt zich thuis in een informele, maar ambitieuze organisatie.
  • Heeft een commerciële instelling (is een pre).

Geïnteresseerd in deze functie en voldoe je aan de meeste functie-eisen? Solliciteer gerust! Bij vragen kunt u contact opnemen met Ids Kooistra, consultant bij Headhuntersteam, 058 2161582 - 06-40785376  / via de button "Solliciteer nu" op deze pagina..

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in