+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Drogeham.

Houtskeletbouwer Drogeham

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Vedaflex

  • Uitzendbureau

Gevraagd

  • 40 uur
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract

Vacature in het kort

Bij een familiebedrijf in Friesland dat gespecialiseerd is in houtskeletbouw zoeken ze een montagemedewerker. Dit bedrijf is trots op de kwaliteit van hun werk en investeert in hun team en gereedschap. Als montagemedewerker werk je aan het isoleren, plaatsen van kozijnen en meer. Je werkt in een team van 2 tot 3 personen, dus goede communicatie is belangrijk. Benieuwd naar de mogelijkheden voor jou in deze rol? Lees verder!
 

Volledige vacaturetekst


Heb jij ervaring met werken in het hout of ben je juist nieuwsgierig naar deze wereld? Lees dan vooral de onderstaande vacature door bij één van onze opdrachtgevers.

Dit familiebedrijf in Friesland is al jaren bekend met houtskeletbouw. Wat dat betreft zijn het echte specialisten op dit gebied. Na jaren de focus te hebben gelegd op de particuliere woningmarkt is het bedrijf een nieuwe weg in geslagen, namelijk in de houtskeletbouw. Daarnaast is het bedrijf inmiddels uitgegroeid tot een team van 35 personeelsleden. Er wordt gestreefd naar de hoogste kwaliteit. Dit is alleen mogelijk met vakmensen en het gebruik van gereedschap van hoogwaardige kwaliteit. Het bedrijf investeert in de benodigde gereedschap, machines en in haar personeel om ervoor te zorgen dat er consistent kwaliteit wordt geleverd. Dit is ook waar ze voor staan.

Het bedrijf is voortdurend aan het bewegen en zich aan het ontwikkelen. Om deze reden is het bedrijf op zoek naar een montagemedewerker houtskeletbouw. Bij houtskeletbouw worden de buitenburen gebouwd rondom de dragende houtconstructie. Dit skelet bestaat uit balken, pilaren en tussenin gevuld met isolatiemateriaal.
Hieronder zal in het kort wordt omschreven wat je op dagelijkse basis zult gaan doen.
Om te beginnen zul je als montagemedewerker gaan isoleren, kozijnen plaatsen, inblazen van cellulose, het (af)monteren van houtskeletbouw elementen en het aflezen van tekeningen.

Je zult deze werkzaamheden gaan uitvoeren met ongeveer 2 á 3 anderen. Het is dus belangrijk dat je onderling goed met elkaar communiceert, aangezien je nauw met elkaar gaat samenwerken. Dan ben je ook des te sneller op elkaar ingespeeld.
Mocht je na het lezen van deze vacature enthousiast zijn geworden of heb je misschien aanvullende vragen? Maak dit dan kenbaar door te reageren.

Werktijden:
Ma t/m vrij 07:00 uur t/m 16:00 uur


Gevraagd

  • Je hebt ervaring met houtskeletbouw of iets anders wat bouw gerelateerd is.
  • Je bent communicatief vaardig en je durft vragen te stellen.
  • Je hebt een goede werkethiek.
  • Het hebben van VCA is mooi meegenomen, maar het is geen harde vereiste voor deze functie.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in