+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Drunen.
Laad meer vacatures

Installatiemonteur Warmtepompen Drunen

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Breman Installatiegroep

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Rijbewijs Auto (B)

Aanbod

  • Vast contract
  • Pensioenregeling, Winstdeling

Vacature in het kort

Heb je genoeg van cv-ketels en wil je meer leren over de techniek van de toekomst, zoals warmtepompen? Werk je graag bij mensen thuis en wil je bijdragen aan een duurzamere wereld? Dan is deze baan iets voor jou! Je gaat aan de slag met het aansluiten en in bedrijf stellen van warmtepompen. Je krijgt de kans om je te specialiseren en werkt in een hecht team. Plus, je maakt deel uit van een bedrijf dat veel waarde hecht aan jouw ontwikkeling en een goede werksfeer. Nieuwsgierig naar wat deze functie inhoudt? Klik hier voor meer informatie.
 

Volledige vacaturetekst

Heb jij genoeg gezien van de cv-ketels en wil je meer leren over de techniek van de toekomst zoals warmtepompen? Werk je liever thuis bij particulieren dan in grote projecten? En dan ook nog eens bij jou in de buurt? Of wil je eens kijken hoe het is om bij een groter bedrijf te werken? En vind je het leuk om nieuwe collega’s op te leiden?

Breman Woningrenovatie Zuid in Drunen is op zoek naar collega installatiemonteurs die zich willen specialiseren (of al gespecialiseerd zijn) in het aansluiten en in bedrijf stellen van warmtepompen. De markt met betrekking tot warmtepompen verandert snel, maar dat zie jij juist als een uitdaging en blijf je graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Wat ga je doen?
Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klant een (hybride & all-electric) warmtepomp geïnstalleerd en uitgelegd krijgt. Je sluit de warmtepompen elektrisch en koeltechnisch aan, zowel de binnen- als buiten units. Daarbij worden ook alle regelingen van de warmtepompen, ventilatie installaties en verwarming meegenomen. Naast het aansluiten zal het ook voorkomen dat je de warmtepompen en de overige installaties in bedrijf gaat nemen. Je levert de woningen compleet werkend op aan de klanten.

Iedereen energiepositief

Wij zijn Breman. Een familiebedrijf van ruim 1700 installatie-experts die vanuit 25 vestigingen bouwen aan een toekomst vol duurzame technische installaties. Iedereen energiepositief in 2025, dat is ons doel. Dan geven wij meer energie terug dan het kost aan medewerkers, klanten en de aarde. En als we samenwerken, kunnen we vandaag al het verschil maken voor morgen. Dát is waar wij voor gaan en waar jij een impactvolle bijdrage aan kan leveren.

Wat doet Breman?

De collega’s bij de gespecialiseerde Breman vestigingen zijn werkzaam binnen de divisies woningbouw, woningbeheer, utiliteit, woningrenovatie, en binnen onze eigen installatiefabriek. Onze collega’s houden zich dagelijks bezig met duurzame energiesystemen, verwarmingsinstallaties, elektrotechniek, regeltechniek, luchtreinigingsinstallaties en service en onderhoud voor de zakelijke en particuliere markt. Op de kantoren zorgen onze werkvoorbereiders, tekenaars, engineers, ICT-ers, HR-specialisten en alle andere collega’s ervoor dat onze vakmensen op locatie hun werk optimaal kunnen uitvoeren.

Woningrenovatie Zuid

Breman Woningrenovatie Zuid is onderdeel van de Breman Installatiegroep, één van de grootste installatiebedrijven in Nederland. Bij het ambitieuze bedrijf Woningrenovatie Zuid werken veel jonge mensen aan de energietransitie. Bovendien werken wij alleen met de beste spullen zodat jij je werk optimaal kan uitvoeren en we zorgen goed voor ons personeel. Niet alleen met een goed salaris en opleidingskansen, maar ook met verregaande medezeggenschap en winstdeling.

Het Breman familiegevoel

We bestaan bijna 100 jaar en zijn één van de grootste installatiebedrijven van Nederland. Toch voel je bij ons de warmte van een familie en een hechte groep. Bij Breman draait het om de mens! Zonder onze mensen kunnen wij niet bestaan. Daarom investeren we in jou. Met onze eigen Breman Academy bieden we opleidingen en kansen voor persoonlijke groei. Samen leren we, maken we fouten en helpen we elkaar vooruit. Kortom, we werken samen als een echte familie.

Dit neem je mee

  • Je beschikt over zowel E als W kennis op MBO+ niveau
  • Je kunt technische tekeningen lezen en begrijpen
  • Je hebt enkele jaren ervaring binnen de installatietechniek
  • Je bent in staat om zowel zelfstandig als in teamverband te functioneren
  • Je bent een teamspeler en kan goed samenwerken met anderen om met elkaar het beste resultaat te bereiken.
  • Kennis van voorschriften, regelgevingen en nieuwe ontwikkelingen.
  • Je bent in het bezit van een geldig VCA-certificaat
  • Je bent in het bezit van een geldig rijbewijs B

Dit krijg je van ons

Bij Breman heb je het goed voor elkaar. Zowel op het gebied van materiaal en tools, als qua fijne collega’s en ontwikkelingsmogelijkheden! Wat betekent dit concreet?

  • Een baan met veel verantwoordelijkheid waarin jij initiatief neemt, omdat we erop vertrouwen dat jij de specialist bent;
  • Een goed salaris dat meegaat met jouw ontwikkeling + een winstregeling;
  • Per jaar krijg je 25 vakantiedagen en 13 ADV dagen (o.b.v. fulltime dienstverband);
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Zo krijg je goede pensioenregeling en meer;
  • Jouw ontwikkeling is belangrijk! Daarom faciliteren wij doorgroeimogelijkheden. Onder andere via opleidingen en ons E-learning platform;
  • Een informele werksfeer met een hechte groep collega’s;
  • Naast al het harde werken maken we natuurlijk ook tijd voor gezellige bedrijfsuitjes, barbecues of andere evenementen. Met als hoogtepunt het jaarlijkse landelijke Breman feest waarbij álle bedrijven en collega’s samenkomen.

Enthousiast?

Klinkt dit als een baan voor jou en lijkt Breman jou een goede match? Solliciteer dan bij ons. Wil je eerst nog wat extra informatie? Stuur een whatsappje, bel of mail met Tjerk Kooistra, Corporate Recruiter bij Breman Installatiegroep. Klik op één van de links hieronder.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in