+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Drunen.
Laad meer vacatures

Service-engineer gebouwbeheersystemen Drunen

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

PD personeel

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • Fulltime
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 4.000 p/m
  • Laptop, Telefoon v/d zaak

Vacature in het kort

Begin jouw carrière als Service-engineer gebouwbeheersystemen en werk aan het ontwerpen, implementeren en onderhouden van slimme systemen. In deze rol ben je van begin tot eind betrokken bij projecten, zonder storingsdiensten. Je krijgt de kans om zowel in teamverband als zelfstandig te werken, zowel binnen als buiten. Dit werk is heel afwisselend, van kantoorpanden tot zorginstellingen. Je maakt deel uit van een hecht team en je inbreng is vanaf het begin belangrijk. Klaar om te ontdekken waarom deze vacature jouw volgende stap kan zijn? Lees verder.
 

Volledige vacaturetekst

Je komt te werken bij een bedrijf die helemaal thuis is in het ontwikkelen, installeren en onderhouden van intelligente gebouwbeheersystemen. Ze leggen sterk de nadruk op open en persoonlijke communicatie. Hun prioriteit is om diverse systemen binnen een gebouw naadloos met elkaar te laten samenwerken en te versterken. Hierdoor ontstaat dat een gebouw niet alleen comfortabel, veilig en duurzaam is, maar vooral ook functioneert.


Als service-engineer gebouwbeheersystemen heb je de volgende belangrijke taken: het ontwerpen, implementeren en onderhouden van slimme gebouwbeheersystemen. Je wordt samen met de projectleider en de software engineer verantwoordelijk voor het gehele proces van de installaties die worden ontworpen. Je bent in deze rol van A tot Z betrokken bij het project. Jij bent degene die de inbedrijfsstellingen van de installaties uitvoert. Als je het leuk vindt is er ook de mogelijkheid om software te schrijven. Je komt te werken met Scheider Electric. Je zult zowel in teamverband als zelfstandig werken in een mooie binnen/buiten functie. Wil jij niet iedere keer voor de gekste dingen je bed uitgebeld worden? Dan heb ik goed nieuws, want je hoeft geen storingsdiensten te draaien.

Als service-engineer gebouwbeheersystemen kom je te werken aan utilitaire projecten, waarbij je kunt denken aan kantoorpanden, scholen, zorginstellingen en distributiecentra. Door de variatie van installaties en projecten krijg je met diverse partners en opdrachtgevers te maken.

Je krijgt in deze functie een breed takenpakket, waardoor het werk heel uitdagend blijft. Afhankelijk van jouw ervaring wordt de rol die het beste bij jou past per project bepaalt. Vanaf het begin van een project wordt je al betrokken, waardoor je alle details meekrijgt. Dit loopt van het eerste ontwerp tot de uiteindelijke plaatsing van een installatie. Gezamenlijk met je team ben jij het aanspreekpunt voor technische vraagstukken. Na de plaatsing van de installatie zul jij tijdens de inbedrijfstelling de systemen optimaliseren. Je denkt actief mee en doet door alle kennis die je hebt opgedaan verbetervoorstellen voor de processen en installaties. Je komt te werken in een klein bedrijf, dat bestaat uit een hecht team van in totaal 11 man.



Gevraagd

  • Een mbo 3 of 4 opleiding richting de elektro- of installatietechniek;
  • Kennis van meet- en regeltechniek is een pre;
  • Je bent leergierig, enthousiast en hebt doorzettingsvermogen;
  • Je bent gepassioneerd door techniek en lost graag lastige vraagstukken op;
  • Kennis van Software-ICT is een pre.


Aanbod

  • Een salaris tot € 4.000,- afhankelijk van kennis en ervaring;
  • Een prettige informele werksfeer;
  • Een auto, laptop en telefoon van de zaak;
  • Ontwikkelingsmogelijkheden, zoals trainingen, cursussen en opleidingen;
  • Leuke bedrijfsuitjes zoals een borrel en barbecue.

Ben jij de service-engineer gebouwbeheersystemen die onze opdrachtgever zoekt? Laat het ons weten! Je CV mag per mail verzonden worden via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.. Je kunt ook via de website reageren of een WhatsApp sturen of bellen . Dat geldt ook voor vragen over de functie. Ik neem dan zo snel mogelijk contact met je op.



Bedrijfsomschrijving

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in