+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Drunen.
Laad meer vacatures

Projectleider / adviseur openbare ruimte Drunen

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Aeres Agree

Gevraagd

  • Fulltime
  • HBO of hoger
  • Medior/Senior
  • Rijbewijs Auto (B)

Aanbod

  • Vast contract
  • 4.000 - € 5.500 p/m
  • Auto v/d zaak, Laptop, Pensioenregeling, Telefoon v/d zaak

Vacature in het kort

Duik in de wereld van stedelijk beheer, groen en (straat)meubilair als projectleider/adviseur openbare ruimte, waar jouw inbreng het verschil maakt. Werk samen met een hecht team in een adviesbureau dat bekend staat om zijn pragmatische aanpak en kwaliteit. Geniet van flexibele werktijden, de mogelijkheid tot thuiswerken, een leaseauto, laptop, en telefoon van de zaak, en een uitgebreid opleidingsaanbod om je professioneel te ontwikkelen. Benieuwd naar de rest? Lees door!
 

Volledige vacaturetekst

Korte omschrijving

Goed georganiseerd beheer van de openbare ruimte is van cruciaal belang voor een prettige, aangename en gezonde leefomgeving. De buitenruimte is belangrijker dan ooit! Als projectleider/ adviseur openbare ruimte leid jij de projecten die hier het verschil in maken. Klinkt dit als een baan voor jou?


Wat ga je doen

Als projectleider/ adviseur openbare ruimte ben je verantwoordelijk voor het leiden van projecten van start tot oplevering. Hierbij ben je verantwoordelijk voor planning, kwaliteit, financiën en de communicatie en afstemming met de klant. Het gaat dan om projecten rondom stedelijk beheer, groen en (straat)meubilair. Je opdrachtgevers zijn o.a. gemeenten, scholengemeenschappen en andere terrein beherende organisaties. Daarnaast werk je als adviseur zelf inhoudelijk mee aan projecten en ondersteun je vanuit jouw expertise je collega’s. Wat doe je nog meer:

  • het schrijven van adviezen voor het beheer op strategisch, tactisch of operationeel niveau. Denk aan een beheerplan, beheercontract of organisatieadvies;
  • het voorzitten of begeleiden van overleggen met klanten, het managen van verwachtingen en het zorgdragen voor de gewenste eindresultaten;
  • bouwen aan je eigen klantenkring en het onderhouden van goede contact met je eigen klantenkring;
  • door ontwikkelen van bestaande producten en diensten en leveren van je bijdrage aan de verdere ontwikkeling van ons bedrijf.
     
Waar ga je dit doen

Je komt te werken bij een adviesbureau waar een fijne en hechte sfeer heerst. Het bedrijf is gespecialiseerd in advies over het beheer van de openbare ruimte en staat bekend om hun pragmatische aanpak, betrouwbaarheid en streven naar kwaliteit. Je maakt deel uit van een team van 6 adviseurs in een organisatie van in totaal 25 mensen, waarbij de lijnen kort zijn en goede begeleiding geboden wordt. Samen met je leidinggevende kun je je werkweken flexibel inrichten, waardoor je prettig kunt blijven werken.

Het bedrijf is jong maar heeft een uitgebreid netwerk en beschikt over veel kennis en ervaring binnen hun vakgebied. Ze werken dagelijks aan adviesopdrachten voor gemeenten, scholengemeenschappen en andere organisaties en dit kan zowel op hun nieuwe kantoorruimte in de regio Waalwijk, op locatie bij de klant, of op afstand via MS Teams. Je zult samenwerken met collega's die dezelfde passie delen voor vakmanschap, kwaliteit en betrouwbaarheid. Het bedrijf streeft naar langdurige samenwerking en wil graag de rol van huisadviseur vervullen om beheerorganisaties verder te helpen in hun professionalisering en efficiëntie.


Wat heb je in huis
  • Je hebt een afgeronde hbo-opleiding in de richting van Management van de Leefomgeving of Tuin- en Landschapsmanagement, aangevuld met relevante trainingen, opleidingen, en kennis en ervaring op het gebied van openbare ruimtebeheer.
  • je hebt minimaal 5 jaar ervaring in een vergelijkbare functie, bijvoorbeeld bij een aannemer, gemeente of adviesbureau.
  • je hebt ervaring in het opstellen van overtuigende, inhoudelijk correcte, leesbare en beknopte rapportages.
  • je hebt ervaring met programma's zoals Bakker&Spees, ArcGIS, Word, Excel en PowerPoint.
  • je bent in het bezit van rijbewijs B.
     
Wat mag je verwachten

Je krijgt de mogelijkheid om de organisatie en de inhoud van je eigen werk zelf verder mee vorm te geven. Na een gedegen inwerkperiode ben je klaar voor een vliegende start binnen het bedrijf. Verder:

  • flexibele werktijden en de mogelijkheid om maximaal 2 dagen per week vanuit huis te werken;
  • veel ruimte voor eigen ontwikkeling, interne en externe opleidingen mogelijk;
  • een brutosalaris van €4.000,- tot €5.500,- per maand afhankelijk van ervarings- en opleidingsniveau;
  • een leaseauto, laptop en telefoon van de zaak;
  • 30 vakantiedagen (waarvan 5 dagen verplichte vrije dagen) en een goede pensioenregeling. 

Ben je enthousiast en wil je solliciteren? Dat kan via de button 'Direct solliciteren'. Heb je nog vragen over de functie, Neem voor meer info contact op met Johan Schotanus!

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in